merhabalar;
bir ay kadar önce burgman 150 aldım 1752 km. temiz 2004 model. yakıtı biraz fazla gibi ortalama 26 kuruş yakıyor. kartal taksi alsam daha iyiydi sanki

son gazda 90kmyi geçmiyor birde motordan 70i geçince zırıltı geliyor.
yakıtı için ne yapmalıyım?
şu anlık bi çözüm buldum hiç yakmıyo çünki kullanmıyorum

ACİL YARDIM. şimdiden teşekkür ederim.
2004 model ve 1750 km'de. Muhtemelen içindeki yağı bile senelerdir değişmemiştir. Tavsiyem güzelce bir bakımlarını yaptırın. Fren hidroliği, soğutma suyunu, bujisini vs. değiştirtin.
Bütün bunları yaptıktan sonra ölçün.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------
ben j costa kullandım 5 para etmez kalkış 0 ölüyo motor deli gibi bağrıyo ama gitmiyo ,20 km bile farketmiyo sürat yazık paraya onun yerine egzoz al daha iyi
J Costa takıp ta memnun olmayanı ilk sizden duyuyorum. Motor kalkışta daha fazla bağırıyor doğru ama aynı oranda daha seri kalktığını kullananlar söylüyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
Merhaba Arkadaşlar,
Nihayet 2004 Burgman 650 executive makineme kavustum. İnanılmaz bir keyif. Ağır oturaklı keyifli kendinden emin bir motor. Tecrübelerimi sizinle paylasmak icin sabırsızlanıyorum. Allah herkesin gönlündeki motoru nasip etsin. :mrgreen:
Hemen ilk sorumu sorayım. Artçıyla konusmak için intercom olayını en ekonomik nasıl hallederim?
Yeni makineniz hayırlı olsun harika makineler gerçekten. Allah kaza bela vermesin. Görüşlerinizi bekliyoruz.
Interkom konusunda ise, en ekonomik diyerek başlıyorsunuz, kablolu alıyorsunuz, kablo sarmalından tak çıkar derdinden bıkıyorsunuz ucuz çin malı bir bluetooth interkom alıyorsunuz. Onun da cızırtısından şarjından bıkıp usanıyorsunuz, zamanla işe yaramıyor, bozuluyor ve çektiğiniz bir sürü çileden ve verdiğiniz paralar çöp olduktan sonra paraya kıyıp kaliteli bir şey alıp rahat ediyorsunuz. Tavsiyem almışken bir defa alın, iyisini alın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------
merhaba arkadaşlar burgman 650 ye niyet ettim ancak 2006 modeline bakıyorum size sorularım şunlar 2006 dan sonra burgman 650 likte neler değiştir kasa olarak ayrıca executive de neler farklı yani bir 2006 burgman 650 ile executivesinin ne farkı var?
Burgman650'de 2006'dan sonra herhangi bir kasa değişikliği olmadı. 2009 modellerine ekstradan koltuk ve elcik ısıtma eklendi.
Executive modellerinde ise elektrikli ön cam, elektrikli katlanır aynalar ve ABS standarttır.