Tamam cok gaz açmassan bırlıkte gideriz
Yuvacık nere oliiii![]()
Eğirdir'e geliyomusun Sercan?
Tamam cok gaz açmassan bırlıkte gideriz
Yuvacık nere oliiii![]()
Arkadaşa geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım.Bizim motorlardanda ses yok.Şimdiki parti bugün geldiyse,bidahaki parti temmuzda gelecekse bana nasıl en geç haziranın 15ine gün verdiler anlamıyorum
Eğirdir'e geliyomusun Sercan?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...t-net-yuvacik-gezisi-29-mayis-2011-pazar.html
İşte burası, Gökhan da geliyormuş bak :mrgreen:
arkadaşlar çok mutluyum güzel haber motorum gelmiş kısmetse cumartesi teslim alıyorum:queen:
mayıs ayında gelen parti bayilerin büyük çoğunluğuna geldi ankara eskişehir ve konya ya ayın 15 inde gelicekmiş motorlar şuan işlemler için bekliyormuş yani bu gelen partide motorun gelmediyse haziranda gelicek diğer parti.
valla bende mart ayından beri bekliyorum antalyanın akseki ilçesindeyim motoru konyadan alıcam dün bayiyi aradım motorlar geldi gümrükte bekliyor ayın 15 inde bize gelicek dedi diğer parti haziranda ama haziranın kaçında olur bilmiyorum üzülerek söylüyorum mayısta gelmicek..
bugün teslim aldım motorumusüper ötesi. gerçekten şimdiden çok memnun kaldım.
bu arada bayi rodaj olarak tek yapılması gereken ani hızlanma olmasın diğer türlü allah ne verdiyse oldu. sadece kalkışta 11bin devire getirip vites atma yavas yavas hızlan oldu. gerçekten öyle mi ?
bugün teslim aldım motorumusüper ötesi. gerçekten şimdiden çok memnun kaldım.
bu arada bayi rodaj olarak tek yapılması gereken ani hızlanma olmasın diğer türlü allah ne verdiyse oldu. sadece kalkışta 11bin devire getirip vites atma yavas yavas hızlan oldu. gerçekten öyle mi ?
.
Üzeirindeki standart lastikler çok kalitesiz ve hamuru sert:farao: Ani frenaj ve sert kullanımda gerçektenten tehlikeli. Motoru 10.000 km ve üzreri kullanacaksasnız değiştirmak lazım. Bu fiyat aralığında tüm marka ve modellerdede bu böyle zaten Cbr125 e özel değil..