[MT İstanbul] 8 Nisan '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Super Moderator
O zaman Osbourne'u çeşitli iletişim yollarından taciz etmeye başlayıp, sağlam bir yağmur beklemeye koyulayım ben...:p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yagmur mesele değilde bu etkinlik ne zaman cumartesi günü olursa o zaman bende gelirim arkadaş!, cuma akşamı yorgun halimle o yol gözümde büyüyor :)

Cuma akşamı" işim uzadı " diye evden sıvışabiliyorum. Cumartesi bunu yapamam, zor olur.

Motosikleti
750x
Cuma akşamı" işim uzadı " diye evden sıvışabiliyorum. Cumartesi bunu yapamam, zor olur.

Güzel taktik aslinda.
Ama ben avrupa yakasinin uç kısımlarında oturdugum için eve varmam gece yarisini bulur. O zamanda hatuna aciklama yapmak zorunda kalirim. Benimki biraz eli maşalı :pr:
Bi yolunu bulup sıvışsam bu seferde foruma girer ögrenir, benim için en güzeli cumartesi birlikte gitmemiz olur..

Motosikleti
750x
Ben Büyükçekmece' den geliyorum, benden daha mı uçtasın ? :)

O kadar uçta değilim, sen 10 kilometre daha gitsen silivriye varacaksin :)

Saat : 22:30'da dürümcüden ciksam, en kötü ihtimal 23:15'de evde olurum, buda zaten mazlumu oynamama yeter. Şu sıralar 5 dakikanin hesabi soruluyor vallahi.

Güzel taktik aslinda.
Ama ben avrupa yakasinin uç kısımlarında oturdugum için eve varmam gece yarisini bulur. O zamanda hatuna aciklama yapmak zorunda kalirim. Benimki biraz eli maşalı :pr:
Bi yolunu bulup sıvışsam bu seferde foruma girer ögrenir, benim için en güzeli cumartesi birlikte gitmemiz olur..

O kadar uçta değilim, sen 10 kilometre daha gitsen silivriye varacaksin :)

Saat : 22:30'da dürümcüden ciksam, en kötü ihtimal 23:15'de evde olurum, buda zaten mazlumu oynamama yeter. Şu sıralar 5 dakikanin hesabi soruluyor vallahi.

şükrediyorum , hamdolsun ki bu içgüveysi kılıklı motora binerken izin alan herifçiklerden değilim...:cherry:

şaka bir yana bende izin alamıyordum , heryere götürmenin tek çare olduğunu anladım ve artık tek başıma motür binemiyorum :salut:

Aç idim sanırım o postu yazarken ...:)

haklısınız ..
hazirana kadar yoğun çalışıyorum maalesef..
hazirandan sonra eski günlerime geri döneceğim inşallah...
şimdi tek başıma bir kaç saatlik gezilerle kendimi avutuyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar