[İzmir MT]13 Mayıs Cuma "Terasta Tabula Rasa" Buluşması -Teras Cafe

Moderatör (forrap)
Hocam gelebilirseniz,müsaitseniz buyrun gelin işte,durumunuzu siz biliyorsunuz.

(Bu arada tamamı kalın (bold) yazı yazmak forum kuralları gereği yasaktır,dikkat ederseniz sevinirim.)

Ne gelcen abicim sen, elinde makina işin gücün beni aleme madara etmek:pr::pr:
Allahtan BİRİLERİ gibi kompleksli değilim bunalıma girerdim mazallah:queen::queen:

Ne yapayım ağbicim. Baktım benden motorcu olmuyor bari kendimi fotoğrafa vereyim dedim.:salut:

Valla gelmeyi düşünmüyordum ama, bana sırf bir forumda "BİİP" yazdım diye uyarı veren forrap arkadaşımla ve navier'in "İyi Arkadaşlar" diye bahsettiği sizlerle tanışmak için muhtemelen geleceğim. Oraya geldiğimde çömez muamelesi yaparak dışlamayın sakın beni... Valla suratımı asıp küs küs otururum negatif elektrik yayarım ortaya :)

Navier.... Çaylar senden ona göre elimi cebime atmam haa........:)

Moderatör (forrap)
Valla gelmeyi düşünmüyordum ama, bana sırf bir forumda "BİİP" yazdım diye uyarı veren forrap arkadaşımla ve navier'in "İyi Arkadaşlar" diye bahsettiği sizlerle tanışmak için muhtemelen geleceğim. Oraya geldiğimde çömez muamelesi yaparak dışlamayın sakın beni... Valla suratımı asıp küs küs otururum negatif elektrik yayarım ortaya :)

bende bi aksilik çımazsa sizlerle tanışmaya gelicem

Buyrun gelin arkadaşlar,kapımız herkese açık:cat:
Daha ilk buluşmadan yıllardır grubu tanıyormuş gibi olacağınızdan şüpheniz olmasın,sıcak bir ortamımız var yabancılık çekmezsiniz :cat:

Gel kardeşim gel. Geçen toplantıda gruptan çay alacağım vardı zaten. Oraya yazdırırız.(Benzin zamları da zorla insanı pinti yaptı yahu :pr:)

herkeze kapımız açık çayımız bol, rakip lazım, çok rakip çok çay :queen:

herkeze kapımız açık çayımız bol, rakip lazım, çok rakip çok çay :queen:

çaylar Deka dan nasıl olsa diyon yani.

Yoksa gruba yeni bir çay ağacımı geliyor :queen: :queen: :queen: (Bkz. eski teras toplantıları bardak çekme oyunu.Grup üyelerinden mehmetcalli35'in yani namıdiyar ÇAYAĞACI bir toplantı gecesinde küçük bir ordu halindeki üyelere bütün gece boyunca çay ısmarlaması)

Cengiz abicim sence ÇAYAĞACI ünvanını devrim abiye devredip emekliye ayrılmalı mıyım :silent: :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar