yeni motorum apache

hayırlı olsun darısı başımıza :) :)

saol kardeşim. amin Allah gönlüne göre versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Güzel motormuş güle güle kullan. Yeni far daha güzel olmuş.

saol kardeşim eywallah, evet arka stop race tipinde gayet hoş olmuş :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

hayırlı uğurlu olsun abi sıfır aldın galiba titreşim olayı nasıl ilk görüşlerini açuıklarmısın abi birde tanışmak isterim sizinle bende Alanyalıyım Antalyaya gelir giderim genelde gezeriz inş.

saol kardeşim evet sıfır titreşim azda olsa var 500km bakımında giderilcek dedi servis, motor alışınca zamanla daha iyi olur tahminim.
tanışalım kardeşim evim çevreyolunda zaten otogara yakın kepez spor tesislerinin önüne gel gerisi kolay.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

güzelmiş sevdim.

güzeldir yakışıklıdır :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

hayırlı olsun yakışıklı motor bunlar :)

sağol kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ----------

sevgili arkadaşım öncelikle allah kazasız , kedersiz sürüşler versin, maşallah cıncık gibi kerata çok yakışıklı duruyor hayırlı uğurlu olsun...:cat:

sağol kardeşim Allah razı olsun hepimize kazasız sürüşler nasip etsin
yakışıklıdır abisi :)

hayırlı ugurlu olsun kardes kazasız belasız inşallah.. izlenimlerini bizlere iletirsen hepimiz memnun olucaz alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına (ben mesela :))

sağol kardeşim amin.
olur tabiki aklına takıldığın bişey olursa herzaman sorabilirsin. bende çok sordum Bora abiyi falan aradım (adanalı yı).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

hayırlı uğurlu, gönlüne göre olsun kardeşim .. :rendeer:

sağol kardeşim eywallah

kardeş hayırlı olsun güle güle bin ybrdende cftende güzel motor almışsında göstergeleri flnda bi çekip koy bakalım sıfır aldıysan yeni modellerdenmi bu sakallı olanları satılmıyormuydu yada para fln istedilermi extra

Çok şık motosiklet hayırlı uğurlu olsun.

sağol kardeşim eywallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

hayırlı uğurlu olsun,ben de çok beğeniyorum bu motoru:) kızgın boğaya benzetiyorum:)

sağol kardeşim, kızgın boğa o da güzel :mrgreen:
ama yırtıcı vahşi bir görüntüsü var, siyah öyle duruyo siyah al dedi arkadaşta.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

hayırlı ugurlu olsun kardes kazasız belasız inşallah..

amin kardeşim sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------

kardeş hayırlı olsun güle güle bin ybrdende cftende güzel motor almışsında göstergeleri flnda bi çekip koy bakalım sıfır aldıysan yeni modellerdenmi bu sakallı olanları satılmıyormuydu yada para fln istedilermi extra

sağol kardeşim
göstergeleri yeni çektim şimdi atacaktım :)
sakal derken anlamadım ben :silent:

sağol kardeşim eywallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

sağol kardeşim, kızgın boğa o da güzel :mrgreen:
ama yırtıcı vahşi bir görüntüsü var, siyah öyle duruyo siyah al dedi arkadaşta.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

amin kardeşim sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------

sağol kardeşim
göstergeleri yeni çektim şimdi atacaktım :)
sakal derken anlamadım ben :silent:

alt sakal yani şekilli olanlara bak sahibindende ordaki haline ne kadar istediler söylemişlerdir sanada fiyatları bizde bi arkadaşa alcaz çünkü bu aralar

Motosikleti
Honda sh125
güzel bi canavar masallahı var güle güle kullan eski bi apaçici olarak dogru seçim yapmışssın her an bende alabilirim :) özledim eski apaçimi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------

makina 150 likmi 160 mı?

güzel bi canavar masallahı var güle güle kullan eski bi apaçici olarak dogru seçim yapmışssın her an bende alabilirim :) özledim eski apaçimi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------

makina 150 likmi 160 mı?

sağol kardeşim, sende apaçi kullandın yani tadı damağında kaldı bidaha istiyosun bu benim için iyi bişey memnun edici yani.
150 cc olması lazım gidonda 160 yazıyo güldüm görünce.
yapılacak bir hata değil, bakarsın 160cc lik almış olurum. sesi tok ve gür zaten Türkiyede tek 160cc olur :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Allah kaza bela vermeden tekerine taş değdirmeden kullanmak nasip etsin güzel günlerde güzel şeyler yaşayarak kullanırsın inşallah :)
tekerin düz bassın :cherry:

Motosikleti
Honda sh125
sağol kardeşim, sende apaçi kullandın yani tadı damağında kaldı bidaha istiyosun bu benim için iyi bişey memnun edici yani.
yapılacak bir hata değil, bakarsın 160cc lik almış olurum. sesi tok ve gür zaten Türkiyede tek 160cc olur :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
satarken 160 cc dersin :mrgreen:

valla cok gezdim benim yaramazla hiç üzmedi

tvs öyle mallıklar yapmaz kardeş :) 160lıktır senin motor 160 modelide var zaten eskiden beri türkiyeye gelmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar