19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

sevgili adanalı abi ve cihat turgut abi bizlerde organizasyona güveniyoruz tüm hazırlıklar devam carfurlarda kaliteli şişme yataklar var çadırı 3 kişilk almayı planlıyoruz iki arkadaş bide içine 3 kişilik şişme yatak 2 tulum eşliğinde gelmeyi düşünüyoruz denizli mt geziye hemen hemen hazır sayılır hafta sonuda motorları servise sokucaz

Geriye size gelmek kalıyor, yiyecek içecek konusunda hiç bi sıkıntı yok ikramlarda bol denecek şekilde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

http://www.facebook.com/l.php?u=htt...tolia-riders-eyrydyrde-eylenyyor_auto&h=7e851

Arkadaşlar 1. Eğirdir Festivalin final gecesinden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Denizli İl Temsilcisi
Geriye size gelmek kalıyor, yiyecek içecek konusunda hiç bi sıkıntı yok ikramlarda bol denecek şekilde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

http://www.facebook.com/l.php?u=htt...tolia-riders-eyrydyrde-eylenyyor_auto&h=7e851

Arkadaşlar 1. Eğirdir Festivalin final gecesinden görüntüleri izleyebilirsiniz.

hıh şöyle abi biraz daha açıklamalarda bulunursanız çok sevinicez tam açıklamalı organizasyon takvimini yazma şansınız varmı acaba

hıh şöyle abi biraz daha açıklamalarda bulunursanız çok sevinicez tam açıklamalı organizasyon takvimini yazma şansınız varmı acaba

Tabiki;

Ali ALTAY konseri
Folklor gösterileri
Kamp süresince şenlik ateşi
Şenlik plavı
Şenlik tatlısı
Havai fişek gösterileri
Katılımcı grup etkinlikleri
Zindan mağarası
Kovada gölü gezisi

Bunlar festival içindeki etkinlikler, festival takvimini saat olarak daha sonra yayımlamaya çalışacağım.

Denizli İl Temsilcisi
Tabiki;

Ali ALTAY konseri
Folklor gösterileri
Kamp süresince şenlik ateşi
Şenlik plavı
Şenlik tatlısı
Havai fişek gösterileri
Katılımcı grup etkinlikleri
Zindan mağarası
Kovada gölü gezisi

Bunlar festival içindeki etkinlikler, festival takvimini saat olarak daha sonra yayımlamaya çalışacağım.

WALLA SÜPERSİN abi biz 18 mayıs gece orda olucaz inş .... proğramı bileleimde tam ona göre ayarlıyalım kendimizi

İstanbul'dan yola çıkan kimler var?

19 Mayıs'ta sabah erkenden yola çıkmayı planlıyorum.

İstanbul'dan yola çıkan kimler var?

19 Mayıs'ta sabah erkenden yola çıkmayı planlıyorum.

19 MAYIS SAMSUN Festivali yalnızları oynayacak,Bu çakışma kötü oldu uzun zamandır takip ediyorum mt.İSTANBUL dan samsunla ilgili hiç katılım yok.Hayırlısı

Adana İl Temsilcisi
sevgili adanalı abi ve cihat turgut abi bizlerde organizasyona güveniyoruz tüm hazırlıklar devam carfurlarda kaliteli şişme yataklar var çadırı 3 kişilk almayı planlıyoruz iki arkadaş bide içine 3 kişilik şişme yatak 2 tulum eşliğinde gelmeyi düşünüyoruz denizli mt geziye hemen hemen hazır sayılır hafta sonuda motorları servise sokucaz

bende zaten şişme yataklar ve cep tel,fotoğraf mak,bluetooh şarjları için sormuştum kardeş.

WALLA SÜPERSİN abi biz 18 mayıs gece orda olucaz inş .

evet biz de 18 mayıs akşamı kısmet olursa oradayız inşallah.

Denizli İl Temsilcisi
bende zaten şişme yataklar ve cep tel,fotoğraf mak,bluetooh şarjları için sormuştum kardeş.

evet biz de 18 mayıs akşamı kısmet olursa oradayız inşallah.

hocam şimdi 9 gün kaldı izmir ekibindeki motorlar nelerdir , izmirden katılımcı sayısı ne olucak ve izmirden saat kaçta çıkabilirsiniz elektirik olayı nda bir sorun olmıcağını temin edilceği yazıyor

istanbuldan gelicek arkadaşlarda izmir üstünden izmirde dinlenip denizli mt ye katılıp hep birlikte eğirdire gitmek daha mantıklı karınca misali

19 MAYIS SAMSUN Festivali yalnızları oynayacak,Bu çakışma kötü oldu uzun zamandır takip ediyorum mt.İSTANBUL dan samsunla ilgili hiç katılım yok.Hayırlısı

19 Mayıs'ta Samsun'da festival olduğunu şimdi senden duydum. Karadeniz'de gitmek istediğim bir yer ama başka bir zaman inş. İmkanım olursa Eğirdir'de iki gün kalıp 3. gün sabahı Bodrum'a gitmeyi planlıyorum..

19 Mayıs'ta Samsun'da festival olduğunu şimdi senden duydum. Karadeniz'de gitmek istediğim bir yer ama başka bir zaman inş. İmkanım olursa Eğirdir'de iki gün kalıp 3. gün sabahı Bodrum'a gitmeyi planlıyorum..

Hayırdır,bodrum gezi amaçlımı iş içinmi,tekmi başka senin gibi düşünen varmı sorduğum için özür olsun.

Kabataşlıyla bende Eğirdirde iki gün kalıp antalya üzerinden sahilden geze geze izmir e dönmeyi düşünüyoruz :cat:

:D antalya üzerinden geçin abi olimpos-çıralı-adrasan-gelidonya fenerini falan görün derim...benımde haftasonu veya onumuzdekı hafta oraya gıtme nıyetım varda vasıta yok :D

millet motor festivaline ben askere :)
bende 26 mayısta ısparta eğirdir dağ komando okuluna teslim oluyrum :)
motor mu çekti nedir acemilik oraya çıktı

nedemek cihat taygut abi her zaman kapımız açıktır ben motosiklet gönüllüsü bi arkadaşımızı mutlu etmek içn yazmıştım sanırım üslubumdan dolayı yanlış anlaşıldı :salut:

Hayır hayır lütfen yanlış anlaşılmış bişey yok, nitekim bende arkadaşımızı mutlu etmek için yazmıştım. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar