Engin abi sen ne kullanıyorsun bu arada merak ettim...:rendeer:
Vespa GT 200
Son düzenleme:
Engin abi sen ne kullanıyorsun bu arada merak ettim...:rendeer:
koca forum yöneticisisin bi foto yükleyemedin be abi...
www.ressim.net
buradan daha kolay...:cherry:
[/
4 tane delik açıp çantanın altlığını montelemek yeterli oluyor. Orjinal çantanın fiyatı biraz pahalı sanırım, ve bu resimdeki orta çantayı nerde buluruz çok hoş ve işe yarar duruyor.
Givi nin E300 modeli, fiyatı 149 lira. Bu çantayada sırtlık takılıyor
Tamer sen yazmıştın 6900'e aldım diye ama bişi sorcam. Keş paraya mı aldın..? Pazarlık ettinmi..? Plaka hariç tabi..
engin abi bu motoru bodrumdaki yazlığa binip mi götürüyorsun yoksa taşımalı sistemmi :queen:
aaa yahu bu bizim Kymco Lıke 125 modelin kopyası...ah şu İtalyanlar yok mu...emek ırgızları hepsi...
fena değilmiş ...sende zaten çelimsiz bişeysin...deli tork vardır şimdi bunda...:cherry:
Taşımalı sistem ile gidiyor kıyamam ona ben bacakları yorulur.:queen:engin abi bu motoru bodrumdaki yazlığa binip mi götürüyorsun yoksa taşımalı sistemmi :queen:
aramızda kalsın ben kymco nun dizaynını daha çok beğeniyombubama aldık 1 dene şehiriçi için çok güzel hafif ve kıvrak
![]()
şu motorun altından sarkan tahliye hortumlarını biraz kesip kısaltsak zararı olurmu acaba çok cins duruyorlar.:silent:
iyi etmişiniz...İtalyanlarda bu Kymcoyu kopyalamaktan vazgeçsin artıkın...
aga güzel makina yav...eli ayağı düzgün derler ya o hesap...
hadi iyi geceler 05 te kalkıcam...sen o saatte muhtemelen rüyalar görüyor olacaksın...300 lük beverly hayalleri...:queen:
bu Engin abiyi seviyom la ben...valla...:rendeer:
güzel bir model,dizayn olarakda hos,göstergeler ,lastiklerin tr sartlarına göre ve sınıfına göre güven vermesi,yakıt durumu öleee honda innova kullanan biri olarak ps150 ve scrabeo arasında bu modeli almak için fazka düşünmezdim ki cc olarak artcılı kullanımda fark daha cok kendini belli eder kanaatindeyim...birde honda da arka teker önden küçük gibi hatırlıyorum sanki??
Ps 150 den , jant ebatları, arka disk gibi avantajları var. En cokta görüntüdeki değişiklik, ps150 daha basma kalıp scooter modellerinden, oysa scarabeo kendine has klasik tarzı ile daha farklı ve dikkat çekici duruyor.
bu kadar engin abiyi sevdiğine göre kesin bi beverly gözüküyor yolda :queen:,iyi geceler dostum
aynı
[/COLOR]pazar günü gezisinden bir foto
[]
aman abi Ferconun kucağına oturmak istemiyorum...kur farkından zaten gereği kadar canımız yanıyor...ale:
kur farkından çok %37 ötv ile devlet babanın kucağında hoplatıyorlar bizi
çağırsaydınız duysaydım gelirdim...:salut:
gelicem dostum merak etme...sana uğramadan bu yaz tatilimi bitirmicem...
ama scarebeoda şu an ötv %14...