Yeni carbon kaplamalarım

Gerçek karbon kaplamayı nereden temin edebiliriz? Gönderdiğim videodaki gibi Siyah ve parlak olanından 3M mi diyorsunuz ondan :) Harika bişeymiş gerçekten
++ Bu kaplamayı kaporta üstüne yaparsam geri söktüğümde kaportaya zarar verirmi?

Son düzenleme:
böyle temiz ybr leri görünce mct mi satıp ybr alasım geliyor :D o kadat güzel duruyorki inan çok beğendim . bu karbon daha sonra kaldırınca zararı oluyormu bırde nerden aldın ogrenebılırmıyım ?

Gerçek karbon kaplamayı nereden temin edebiliriz? Gönderdiğim videodaki gibi Siyah ve parlak olanından 3M mi diyorsunuz ondan :) Harika bişeymiş gerçekten
++ Bu kaplamayı kaporta üstüne yaparsam geri söktüğümde kaportaya zarar verirmi?

Yok sadece yapışkanı kalabilir oda çıkarılır diye düşünüyorum.

böyle temiz ybr leri görünce mct mi satıp ybr alasım geliyor :D o kadat güzel duruyorki inan çok beğendim . bu karbon daha sonra kaldırınca zararı oluyormu bırde nerden aldın ogrenebılırmıyım ?

Satayım sana hocam:mrgreen:

Yukarda yazdım altta sadece yapıskanı kalır.Ben sanayıden oto modifiyecisinden aldım.

Almak isteyenler sahıbındende çeşit çeşit bulabilirler.

Sahibinden carbon fiber kaplamalar

Son düzenleme:
güzel calışma olmuş aynı işlemi aynalara yapsan dahada hoş olur eline saglık

güzel calışma olmuş aynı işlemi aynalara yapsan dahada hoş olur eline saglık

Parça artmıştı aynalarada yapdım :)

DSC04310.jpg

1. sayfadaki resimlerde aynalar ne kadar bakarsan bak belli olmuyor.:bounce:

Güzel çalışma olmuş.:cat:

Abi o fotoğraf zaten yapmadan önce :mrgreen: Şimdi yapdım onları daha motora takmadım elimde aynalar.

Yakında kendimide kaplıcam :mrgreen::mrgreen:

DSC04311.jpg

işçilik mis gibi olmuş işte daha ne.
ufaktan tüm motoru karbon yaparsın sen :D

bir de yapım aşamasını paylaşırsan süper olur. hep aklımdan geçiriyorum ama bir türlü harekete geçemiyorum karbon kaplama konusunda belki bir gazı olur :D

ellerine saglık kaplamalar cok guzel olmus.bırsey sorucam ayak peglerının arka tarafı nasıl oldu orayıda kapladınmı yoksa kaplı degılmı?bırde carbon kaplamaya elını surdugunde tırtıklımı yoksa duzmu?

işçilik mis gibi olmuş işte daha ne.
ufaktan tüm motoru karbon yaparsın sen :D

bir de yapım aşamasını paylaşırsan süper olur. hep aklımdan geçiriyorum ama bir türlü harekete geçemiyorum karbon kaplama konusunda belki bir gazı olur :D

Az parça atmıştı daha kalmadı parça :) Yakında kendimide kaplıcam :mrgreen: Aslında kolay ama 3m marka olsa daha iyi olur gibi bu kaplamanın markası yok kıvrım yerlerinde kötü görünebiliyor.

ellerine saglık kaplamalar cok guzel olmus.bırsey sorucam ayak peglerının arka tarafı nasıl oldu orayıda kapladınmı yoksa kaplı degılmı?bırde carbon kaplamaya elını surdugunde tırtıklımı yoksa duzmu?

Tırtıklı üstü ayak peglerinin iç tarafını yapmadım.

bende dusunuyorum benım motorun ayak peglerını kaplamayı motorda gri hos durur dıye dusunuyorum ondan sordum.kocaelide nerde bulabılırım acaba yada netten alıcam artık bakalım.bu arada bence gostergelerıde kapla:) cok hos olur aynalarla bırlıkte onden ıyı durur.

Çok hoşolmus am bence daha fzla kaplama çok fazla olunca abes kaçıyor şu an ideal

bende dusunuyorum benım motorun ayak peglerını kaplamayı motorda gri hos durur dıye dusunuyorum ondan sordum.kocaelide nerde bulabılırım acaba yada netten alıcam artık bakalım.bu arada bence gostergelerıde kapla:) cok hos olur aynalarla bırlıkte onden ıyı durur.

Sanayide bulabilirsin bence oto modifiyecileri kullanıyor.O parçayıda düşündüm ama fazlada abartmayım dedim :)

Çok hoşolmus am bence daha fzla kaplama çok fazla olunca abes kaçıyor şu an ideal

Aynen yeter bu kadar :mrgreen:

tek kelimeyle "gereksiz" olmuş. ama birkaç kelimeyle gördüğüm en güzel egzostlardan biri olmuş.

:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar