Siyah Boya Üzerindeki Çizik Ve Sticker İzleri (Yardım) :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Dün Gece Motordaki Stickerleri Söktüm Söktügüm Yerde İzler Kaldı Bunları En Kolay Biçimde Nasıl Giderebilirm Ve Dengesiz Komşum Motorumu Çizmiş Heralde Park Alanını İşgal Ettigimi Düşünüyor Çizik Yuvarlak Biçimde Ve Altında Gri bisi Görünüo Nası Giderebilirm Bu İzleri Ve Çizikleri :salut::salut::salut:

Çizik kalemleri var internetten bulabilirsin fazla pahalı bir şey değil..

hoca ne yapatın ya dün 1 bu gün 2 :cherry: motoru yeni aldın dün konu açtın nasıl kavlatırım diye bu gün kavlattın iz kaldı :p allahım tutamyorum kendimi .. affet :)

Çizikleri bi şekilde halledebilirsin fakat sticker izleri canını sıkabilir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoca ne yapatın ya dün 1 bu gün 2 :cherry: motoru yeni aldın dün konu açtın nasıl kavlatırım diye bu gün kavlattın iz kaldı :p allahım tutamyorum kendimi .. affet :)

Çizikleri bi şekilde halledebilirsin fakat sticker izleri canını sıkabilir..

Sorma Hocam Ya Göze Geldik Heralde Başıma Gelmeyen Kalmadı Motorda :D

Gaz Yagını Nereden Bulabilirm Acaba ?_? :queen::queen::queen:

Bide Benzin Aynı İşi Görmezmi Sonuçta Birbirine Yakın 2 Maddede ?_

Son düzenleme:
hepsinde olmasada benzinliklerde war sorarak bulabilirsin gaz yagını ve gaz yagınla temizledikten sonra tatmin olmazsan izler konusunda pasta cila attırabilirsin.

çizik kalemleri bir işe yaramıyor arkadaşlar
bir iki yıkamadan sonra akıyor gidiyor hatta çizik etrafındaki boyayı da kötü etkiliyor
tavsiye etmem o açıdan

Sorma Hocam Ya Göze Geldik Heralde Başıma Gelmeyen Kalmadı Motorda :D

Gaz Yagını Nereden Bulabilirm Acaba ?_? :queen::queen::queen:

Bide Benzin Aynı İşi Görmezmi Sonuçta Birbirine Yakın 2 Maddede ?_

Benzin plastiğin yapısını bozar boyayı matlaştırır.
Gaz yağı plastiği ve özellikle üzerinde bulunan boyayı parlatır kirli yüzeyi atmaya ve boyayı beslemeye büyük yarar sağlar...

Hayırlı olsun.
O motoru çizen vatandaşın arabası veya evinin kapısına bir Atatürk imzası at bence falçata v.b. bir alet ile ;)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arabasının Lastiklerini Bu Gece İndiricem Motoruda Daha Güvenli Bi Yere Çekmeyi Düşünüyorum xD Gaz Yagı Buldum Şimdi İnip Denicem

F54

bu çin malının yazısı ile bile oynamaya gelmiyo bak altı boş çıkıyor sende keşke oynamasaydın

Arkadaşlar Dün Gece Motordaki Stickerleri Söktüm Söktügüm Yerde İzler Kaldı Bunları En Kolay Biçimde Nasıl Giderebilirm Ve Dengesiz Komşum Motorumu Çizmiş Heralde Park Alanını İşgal Ettigimi Düşünüyor Çizik Yuvarlak Biçimde Ve Altında Gri bisi Görünüo Nası Giderebilirm Bu İzleri Ve Çizikleri :salut::salut::salut:

dostuk resmını cekıp paylassaydın ona gore bısey deseydık bır arkadasımız cızık kalemı var demıs sanırım fix it prodan bahsedıyor fakat o kalem ınan hıc bır ıse yaramyıyor bosuna almana degmez .

dostuk resmını cekıp paylassaydın ona gore bısey deseydık bır arkadasımız cızık kalemı var demıs sanırım fix it prodan bahsedıyor fakat o kalem ınan hıc bır ıse yaramyıyor bosuna almana degmez .

Bildiğiniz başka bir şey var mı bu çiziği kapatmak için ? Paylaşırsanız sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bildiğiniz başka bir şey var mı bu çiziği kapatmak için ? Paylaşırsanız sevinirim..

Gerek Kalmadı Gaz Yagı İle Sildim Mucize Bi Şekilde Geçti Benim Motorumdaki Çizigi Geçtim 96 Model Honda Kinetic i Var Arkadaşımın Ondaki Çizikleri Bile Geçirdi Ve Deli Bi Biçimde Parlattı Motoru Yaşasın Gaz Yagı Sticker Ve Fosforlu Cant Şeridide Taktım Çok Hoşuma Kaçtı Motor :D:D

http://www.hizliupload.com/img/97474750365183033854.jpg

http://www.hizliupload.com/img/41210365276833089825.jpg

http://www.hizliupload.com/img/44850330524859042782.jpg

Ben eski scooterimin izlerini cok sicak su ve bez ile iyice bastirarak gecirmistim ama baya titiz ve uzun bi is nokta nokta yapman gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar