Kawasaki VN900 ve Yamaha XVS 950 A

Arkadaşlar herkese selam,

Bir buçuk yıldır kullandığım Hyosung GV250 motorumu satıp artık daha prof bi makineye geçme kararı almış bulunmaktayım. Bu pazartesi Daytona Motordan kredi çıkararak vn900 ya da xvs950a modellerinden birini almayı planlıyorum ancak hala hangisi olucağına tam karar veremedim. Bu makineleri kullanan bilen birileri vardır sitede illaki, yardımcı olursanız sevinirim. Yaş 27, boy 1.85 kilo 85 civarı. Pls help :pr: :queen:

Arkadaşlar herkese selam,

Bir buçuk yıldır kullandığım Hyosung GV250 motorumu satıp artık daha prof bi makineye geçme kararı almış bulunmaktayım. Bu pazartesi Daytona Motordan kredi çıkararak vn900 ya da xvs950a modellerinden birini almayı planlıyorum ancak hala hangisi olucağına tam karar veremedim. Bu makineleri kullanan bilen birileri vardır sitede illaki, yardımcı olursanız sevinirim. Yaş 27, boy 1.85 kilo 85 civarı. Pls help :pr: :queen:

valla bende bi vn750 vardı eskiden ama 800le 900e baktım pek alakası yok gibi :)

Sahibindendeki bütün ilanları aradım hiç birinin stoklarında yok xvs950a modeli. 45 gün bekleme süresi veriyorlar siparişle getirtmek icin :((

etm

merhaba,

sen dragstardan memnunmusun?virajlarda nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar