Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence haziranın ilk haftası daha uzar gider

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------

bende aradım muşteri hizmetlerini bir bilgi vermediler
kayıt açmışlar numaramı bıraktım tekrardan geri döneceklermiş bana

Bugün Çanakkale Güçoklar'a sordum siparişle Haziran sonu dediler.

9 milyar çok para öğrenci adam için, ilerleyen zamanlarda sıfır CBF150 düşünebilirim.

Sevgili genç arkadaşlar uzun zamandır Blindfire bu formdan uzak kaldıydı umarım yine fotoğraf ve yorumlarla döner , bekliyoruz . Hoşçakalın dostça kalın.....:cat:

Sevgili genç arkadaşlar uzun zamandır Blindfire bu formdan uzak kaldıydı umarım yine fotoğraf ve yorumlarla döner , bekliyoruz . Hoşçakalın dostça kalın.....:cat:

Burdayım Motokurt abi çok uzaklara gitmedim. Yeni resimleri bu akşam sizlerle paylaşcam.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

Evet arkadaşlar Motorun rodajı bitmek üzere yakın zamanda son hızı ve yakıt tüketimiyle ilgili bilgileride sizinle paylaşcam. Şuan Yan Çantalı resimleriyle idare edin. iyi akşamlar :rendeer:

adamlar güzel motor yapmış arkadaş ama talebi karşılayamıyor bu arada resimler için teşekkürler performans v.b. konularda biraz bilgi verirsen rodaj bitince sevinirim.. kazasız belasız sürüşler..

Arkadaşlar merhaba,

gönlündeki motora kavuşanlara hayırlı olsun demek istiyorum öncelikle. Bekleme durumunda olan arkadaşlar da bence biraz daha sabırlı olsunlar, kızıp başka motor almasınlar. Çünkü çok istediğin bir makinenin verdiği hazla, hırsla alıp bindiğin makinenin verdiği haz aynı olmaz. Sabırlar az kalmış ama devam:cat:

En kısa sürede kavuşmanız dileğimle.:rendeer:

evet volki kardeş bugun 2 el ninja 250 baktım onu almaya karar verdim yarın hondaya gidip verdiğim kaporayı alıcam acaba alabiirmiyim?

kaparo her türlü alınır ortada imzalanmış bir satış sözleşmesi yoksa ve kaparo verildiğine dair banka dekontu varsa zaten iade edilmesi mecburidir.yargıtayın emsal kararı vardır içiniz rahat olsun.:cat:

wallahi bende cbr250r alicaktim ama her bayii ayri bir tarih ve fiyat verdi zam sozleride telafuz edilince ninja250r aldim

arkadaşlar size fikir olarak söylüyorum...
Yamaha YZF R125'e bakanınız oldumu hiç?
bunun kadar etli kemikli, ve bundan daha hızlı...
fikir açısından motoru inceleyin derim...

arkadaşlar size fikir olarak söylüyorum...
Yamaha YZF R125'e bakanınız oldumu hiç?
bunun kadar etli kemikli, ve bundan daha hızlı...
fikir açısından motoru inceleyin derim...

ben baktım rahatsız bi makine biraz şehir içinde kullanılacak sonuçta
125 lik olmasıda beni caydırıyor:silent:

oohoo tamam o zaman:D süper ama bi kağıt verdiler bana imzalı kapora aldıma dair verdime dair

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar