para gelecek yerden yalan esirgenmez kanka :cherry:
bence bu fiyat politikasi, ucuz fiyat verdiler cbr250r icin ve yeni kasa cbr125lerle eski kasalari ayni fiyattan satisa koydular ama motorlari yok yada cok az, yaza kadar bence bir fiyat artisi da koyacaklar, ilk alanlar bir nevi reklam olacak, burada cbr150 eski kasa 3.200TL, yeni kasa 3.900TLden satista, Turkiyede ise ayni, cbr250 yeni kasa 5000TL, yeni kasa ABSli ise 6.000TL, bir diger ilginc nokta ise burada fiyat farki 1000tl civari iken turkiyede bu rakam 3500TL, kargoysa her ikisine de var, reklamsa gene oyle, bu fiyat farkinin fazla olma sebebi sizce nedir?
haftaya gazlayacaz wolky içini rahat tut;
Türkiye'de bu yüzden birşey alırken (özellikle teknoloji ürünleri ve motorsiklet) bin yere, bin kişiye sorulmalı ve illaki bir tanıdığın ya da bu işten anlayan biri yanında olmalı... Yoksa acımıyorlar. Sonra içine oturuo insanın.. Ayıptır günahtır yahu...Neyse gerçek değeri onu söyle, herkese ayrı fiyat söylüyorlar... Fiyatı sabitle, hem sürümünden kazan hem de güven itibar kazan. "Bir kere satayım da sonra naparsa yapsın, uğramasın bile" düşüncesiyle esnaflık mı olurmuş...
Bende hyosung gt250r bakmaya başladım açıkçası... İzmir'de 2011 modelini bulabilirsem almayı düşünüyorum.. Honda'yı bekleyene kadar sezon bitecek...
Honda Efe yi aradım.. Sözüm ona motorlar TR e gelmiş, limandaymış.. 10 güne kdr gümrük işi bitcekmiş ve haber verceklermiş.. PEk inanmadım.....
Sizin bayilerden bir gelişme varmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------
Honda Efe fiyatı 8810 TL olarak onayladı 2 dakka önce telefonda..
parasıyla rezil olmak demek bu olsa gerek :bounce:
wolky bayii aradınmı
vay bee vayy bee tüh allah kahretsin bee
arkadaş bu nedir ya birisi de kesin tarih versin...aradım bayiyi haziran ilk hafta diyor
ben zaten beklicektim ehliyete kadar
ama yinede sinrim bozulmadı diğil müşteri hizmetinide aricam işte