bi akıl verin kafam karıştı

arkadaşlar bugün hayalim olan kuba cg 150 motosikletime alalhın izni ile kavuştum yalnız benzincide fulle diyip içeri girdiğimde ekrandan pompacının 95 yerine 97 koyduğunu gördüm. sizce bir zararı olurmu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç bir zararı olmaz ama genelde kullanılan 95 tir.. (özellikle 97 kullananlarda vardır)

2 farklı servisini de aradım sağ olasın onlarda bir şey olmayacağını söylediler

bişey olmaz yalnız biraz daha çabuk bitecektir aslında deneme fırsatı yakalamışsın ne güzel deponda full bi ölç bakalım ne kadar yakacak gidişinde serilik olacakmı 97le sonra tam depo 95le ölçersin sonuçlarıda buraya yaz bilgimiz olsun

pazar sabahı bağcılardan başakşehire doğru düz ve hafif eğimli güzel bi yol var, 50 km yaptım motoru bıraktım depo yarıya indi. rodaj felan ayağınada 50-60 kmyi geçmedim zorlamadım devirinde rahat olarak kullandım :) bence çok fazla gitti benzin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:05 ----------

birde bu jikle var 3 kademeli en alt , orta ve en üst bunlar ne anlama geliyor ortaya getirdiğim zaman güzel çalışıyor. en alt seviyede bayılarak en üst e getirince stop ediyor motor ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

son olarak da :) bu benzin musluğu yukarı mı bakacak aşağımı bilen varsa sölesin lütfen gülmeden

pazar sabahı bağcılardan başakşehire doğru düz ve hafif eğimli güzel bi yol var, 50 km yaptım motoru bıraktım depo yarıya indi. rodaj felan ayağınada 50-60 kmyi geçmedim zorlamadım devirinde rahat olarak kullandım :) bence çok fazla gitti benzin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:05 ----------

birde bu jikle var 3 kademeli en alt , orta ve en üst bunlar ne anlama geliyor ortaya getirdiğim zaman güzel çalışıyor. en alt seviyede bayılarak en üst e getirince stop ediyor motor ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

son olarak da :) bu benzin musluğu yukarı mı bakacak aşağımı bilen varsa sölesin lütfen gülmeden

kardeş jikleyi açıklayayım sana normal çalışma yeri en altda duracağı yerdedir orta yarım jikle açık üstdede tam açık demektir üstde gaz vermessen stop eder zaten üstde sadece motoru ısıtmak için kullanılır sabah ısındıktan sonra gazı ve jikleyi kapatman gerek şimdi gelelim altda gaz iyi yemeyip ortada iken iyi yiyorsa gazı hava ayarında sorun vardır bence servise gidince bir ayarlattır derim

kendini şanslı hissetmelisin koyduğu mazotta olabilirdi
:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 ----------

bide musluğun yönünü de söleyin aslan kaplan kardeşlerim bilmemek ayıp değil sonuçda

97 oktan benzin 95 oktandan incedir ve benim motosiklete olmaz 97 oktan pompacı amca dedi bana dedi dkkat edersen rengi bile degişik bende diyomki benzin alırken rengine bakarsak ooo işimiz uzun benzin sonuçta hepsi pahalı hangisı ucuzsa onu doldur ama mazot olmasın diyom :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar