Yeni carbon kaplamalarım

siyah mat renk folyo kaplamalar süper oluyor ama çok zamanın olması lazım yapman için dikkat ister
karbon kaplamayı ön cama, ayna arkalarına ve egzost a yapmayı düşünüyorum
bende yaparsam komple yapıyım diyorum benim motor gri ve ben gri rengi pek sevmem aslında o yüzden:)
Sen folyo ve motorunu al gel hallederiz :bounce: Yani hallederiz herhalde :mrgreen:

:queen: akşam internetten bakıyımda alıyım yapalım o zaman :)
ama bi günü ona ayırmak lazım şimdi 19mayıs tatil olcak sanırım o zaman yaparız uyarmı :queen:

ellerine sağlık motorun gayet güzel. ( lastik şeritlerini ne kadar zamanda yapıldı ne kadara mal oldu ? )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: akşam internetten bakıyımda alıyım yapalım o zaman :)
ama bi günü ona ayırmak lazım şimdi 19mayıs tatil olcak sanırım o zaman yaparız uyarmı :queen:

Garajda yeterli aydınlatmayı sağlarsan akşamları bile yapabiliriz :mrgreen:

ellerine sağlık motorun gayet güzel. ( lastik şeritlerini ne kadar zamanda yapıldı ne kadara mal oldu ? )

Şeritler daha yeni 1 hafta falan oldu 10 tl ye aldım.Ayrıca jant şeridi alacaksan PROSEV öneririm.Bu şeridi yalnız kendim çıkarabildim kendi atmadı çok dayanıklı bir şerit.

Beğenen herkeze teşekkürler.

AliRR

Yap yap güzel olur :mrgreen:

areyy manyak olmuş Birde nasıl nelerle kapladığını yazsanda bizde kaplasak :)

Karbon kaplama güzel olmasına güzel de motosikletinde çok temiz arkadaş tebrik ederim gerçekten... :mrgreen:

çok şık olmuş eline sağlık. o işçilil kusurlarını kafana takma derim onları sen yaptığın için görüyorsun dışarıdan belli olmaz bile.

Elinize sağlık, normalde motorun orjinaliyle hiçbirşekilde oynanmaması gerektiğini savunan bir insandım, ama bu kaplamalar gayet güzel duruyor, ne sönük durmuş nede abartı olmuş. Tam gerekli bir nokta atışı ile vurmuşsunuz hedefi tebrikler :)

Hayır bu sanırım gerçek carbon kaplama bizim yapdığımız kaplık gibi :) Ama bunda daha parlak.

[YT]TKSmasdSoY8[/YT]

Yukardaki benim yapdığım :)

kaplanan malzemenin kaklitesi çok önemli orjinal 3m olmasına dikkat edilmeli sonra benim araba gibi giydirildikten sonra çekme yapmasın güneşi gördükçe çekiyor melet kenarlardan neredeyse 1cme yakın çekme yaptı,ısındıkça çekiyormu ne:queen:ben ettim bi ton para bayıldım siz etmeyin böyle ufak tefek parçalar için hadi neyse ama arabayı/motoru komple giydirecekseniz orjinal 3m olsun bu işi yapan usta malzemeden bir bakışta ne kalitede olduğunu anlıyor yada yapan yerler var araştırmadan yaptırmayın aman dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar