Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fiyatlar o linktekilerle üç aşağı beş yukarı aynı Onurcum...şimdiden hayırlı uğurlu olsun makinan...:rendeer:

ben yerinde olsam değiştirmekten yana tavır koyardım...kusursuz olmalı makina aga en azından ilk yıl böyle olsun...grilere siyah depo kılıfı taksanız nasıl olurdu acaba...yakışırmıydı...

Peki çok sök çıkar işlemi olurmu sizce depo degişicek yan kısımlar falan komple cıkması gerekiyor 1000 bakımına gittigimde degiştiririm olmazsa :cat:

Pehlivanköy Hayraboluya kalmıyormuydu :) Çorluda işim olduğu bir gün motosikletle gitmiştim, ordan pehlivanköydeki asker arkadaşı ziyaret ettim, Çorluya 100km civarıydı aynı yerden bahsediyorsak, o tarafa olan geziye bende katılabilirim ama siteyi çok sık takip edemiyorum işlerden.

K46 dediğiniz kappa mı ? sıfır mı yoksa ikinci el mi 110tl çok ucuz o çanta için vabisciler :cyclopsan

Aynaları ben motorcu hayriden almıştım çifti 12tlydi şaka gibi :) dünyası değişiyor insanın kromlardan sonra :)

2 Sene önce edirne otogardan enez tarafına gitmiştik arkadaşın 150zat ı ile yolda muhtemelen uzunköprüydü gecenin birinde köfte yemiştik. 200gr :) bende onun tadını unutamadım.

Bu arada benim montum Revit Liteon Aneste indirime girmişti her şekilde tavsiye edebilirim. Ağustosta 3 saat aralıksız güneş altında kullandım, eylülde 2 saat yağmur altında, Tüm kış boyunca üstüme kar yağdı. yazın içliğini çıkarıp kısa kollu ile, kışın sadece içliği takılıyken kısa kollu ile her şartta görevini fazlasıyla yaptı. Ekim gibi bir ara korumalarını çıkarıp işe gelip giderken öyle giymiştim :)

Son düzenleme:
Usta inan al marketten dondurulmuş maret köfte al sana Tekirdağ Köftesi hiç bir farkı yok...inşallah bu yaz bir Trakya gezisi yaparrız...bak Lüleburgazdan bir arkadaş var..coolizma...ayrıca muratcan7 de lüleburgazda...orrtak nokta Tekirdağda buluşuruz veya edirne Merkezde...:cat:

geçmiş olsun hacı...

selam reis...abi ters diş olsada sorunsuz giriyor rahat ol...kesinlikle değiştirmelisin...krom aynalarında tanesi 50 gayme onları iyi sakla belkide satarsın...Abi biraz midasın eşşek kulaklarına döndü hareket ve aralara derelere girme alanım kısıtlansada 1-2 günde bu detaya alışıyorsun aklına bile gelmiyor...gidon hafiifledi...görüş mesafem %100 oldu...ve plastik kaplaması şık duruyor...

size adres de vereyim aynanın çiftini 10 liraya alabileceğiniz sipariş verebileceğiniz ithalatcı...

bu marka çin aynası sağlam...işçilikten belli...bu WİWİ yi getiren adamlar İzmirde şu kişiler...

ve ayna çifti ne kadar tahmin edin..

çifti 10 tl...

http://www.motorcuhayri.com.tr/

FEVZİPAŞA BULVARI 1366 SOK. NO :1/B BASMANE/İZMİR TEL +90 232 4450291

aynayı yan sanayici her tamircide bulabilirsiniz...ama toptan da alabilirsiniz...sizin oralarda 25-30 a itelerler...ama bu İzmirdeki elemanlardan 20 liraya 2 çift alırsınız ...

senin için birkaç foto çektim...

ayna üzeride WIWI yazıyor...ama stıcker gibi birşey değil...ayna içinde gibi...bunu bulmalısın piyasadan...ben geçen motoru yatırdım kırılmadı inan...şaşırdım kaldım...

xenon mutlaka taktırmalısın hacı...bir alışsan vazgeçemezsin...:p

hayırlı olsun...

aga boşta makina var mı...sahiplidir hepsi...bi arkadaş motor yok diye 1000 km de eski kasa makinaya 3400 verdi...ona yandım...

benim taka galiba...:p bu akşam motoru teslim aldım sorun kalmamış yağ gibi akıyordu vallahi...

ulen özlemişim namussuzu...:wiinkk: motorsuz halimiz duman...:cherry:

durmamı aga...68 bine az kaldı...bu yaz 80 bindeyim valla...her gün suadiye seyrantepe yapıyorum günde 27+27 56 dan ayda zaten 1000 km garantim var...:p

teşekkür ederim metahan bey

Pehlivanköy Hayraboluya kalmıyormuydu :) Çorluda işim olduğu bir gün motosikletle gitmiştim, ordan pehlivanköydeki asker arkadaşı ziyaret ettim, Çorluya 100km civarıydı aynı yerden bahsediyorsak, o tarafa olan geziye bende katılabilirim ama siteyi çok sık takip edemiyorum işlerden.

K46 dediğiniz kappa mı ? sıfır mı yoksa ikinci el mi 110tl çok ucuz o çanta için vabisciler :cyclopsan

Aynaları ben motorcu hayriden almıştım çifti 12tlydi şaka gibi :) dünyası değişiyor insanın kromlardan sonra :)

2 Sene önce edirne otogardan enez tarafına gitmiştik arkadaşın 150zat ı ile yolda muhtemelen uzunköprüydü gecenin birinde köfte yemiştik. 200gr :) bende onun tadını unutamadım.

Bu arada benim montum Revit Liteon Aneste indirime girmişti her şekilde tavsiye edebilirim. Ağustosta 3 saat aralıksız güneş altında kullandım, eylülde 2 saat yağmur altında, Tüm kış boyunca üstüme kar yağdı. yazın içliğini çıkarıp kısa kollu ile, kışın sadece içliği takılıyken kısa kollu ile her şartta görevini fazlasıyla yaptı. Ekim gibi bir ara korumalarını çıkarıp işe gelip giderken öyle giymiştim :)

Pehlivanköy tam olarak babaeski uzunköprü arasında kalıyor babaeskiden 24 km uzunköprüdende 24 km panayırıda çok meşhurdur bilirsiniz belki :)

Benım bir projem var mayıs ayı içinde gitmek için bakalım kısmet artık inşallah zamanı gelince konuşulur :)

Uzunköprünün köftesi bir başkadır ben ne tekirdağa ne başka yere degişirim lezzeti hala damağımda o koca koca köftelerin :)

motorların üstünü yine kapıycaz heralde bu hafta yine yağmurlar başladı yağmur iy hoş şeyde bi tadını cıkaramadık doya doya ya :D

motorların üstünü yine kapıycaz heralde bu hafta yine yağmurlar başladı yağmur iy hoş şeyde bi tadını cıkaramadık doya doya ya :D

Normalde bu aralar karşıya kozyatağına gidiyordum. Bugün ilk kez Ambarlı limanında bir işim çıktı uyandıktan yarım saat sonra işte olmak başka bir duygu :)yada işten çıktıktan 10dk sonra :) akşam geldim çantayı çıkardım kaskı eldivenleri koydum yağmur çiselemeye başladı bukadar olur, 2 hafta devam edecek diyor http://www.accuweather.com/en-us/tr/istanbul/avcilar/forecast.aspx :(

evet k46 diye aklımda kalmıştı ama şimdi düşünüyorumda k35 de olabilirmi acaba diye çantayı işyerine koydum yarın takarım diye dur bakalım benide aldı bir merak .:silent:ne aldım ulen ben? çantanın içine dükkanda montla korumalıkları zor sığdırdım eldivenlerde dahil k46 mıdır acep?

Son düzenleme:
slm. bu gün k46 sanırım çantayı 110 liraya aldım sehbasına 40 lira istedi bende pahalı buldum artık kendim imal edecem . tank ped burda 15 lira iyiside 20 lira diğerlerini sormadım ki onlarda ucuzdur sanırsam bu gün paraya kıyıp eldiven dizlik çanta mont aldım 350 liram gitti eşantiyon olarak tankped istedim ama malesef esnaf arkadaşımız burnundan kıl aldırmadı.
03052011914.jpg
[/URL][/IMG]

güle güle kullan :) kimden aldın kardeşim malzemeleri.

[Peki çok sök çıkar işlemi olurmu sizce depo degişicek yan kısımlar falan komple cıkması gerekiyor 1000 bakımına gittigimde degiştiririm olmazsa :cat:

aga evet yan kapaklar sökülecek sonrası kolay ama...benzin horumu vs...servise kolay işler...sen bilin yinede tabi...takıntı yaparsan uğursuzluk olur falan dersen değiştirme tabi..kusursuz olsun istersen değiştirsinler aga...ayıplı mal aldın...:wiinkk:

slm. bu gün k46 sanırım çantayı 110 liraya aldım sehbasına 40 lira istedi bende pahalı buldum artık kendim imal edecem . tank ped burda 15 lira iyiside 20 lira diğerlerini sormadım ki onlarda ucuzdur sanırsam bu gün paraya kıyıp eldiven dizlik çanta mont aldım 350 liram gitti eşantiyon olarak tankped istedim ama malesef esnaf arkadaşımız burnundan kıl aldırmadı.
QUOTE]

güle güle kullan biraderim...110 liraya 35 lik kappa da yok...çinçon bir marka mı aldın acep...neyin sehbasına 40 lira istedi anlamadım....

Ne zaman çıkacak bilen yok ztn :queen:

99.999 da çıkacak...:p

Uzunköprü köftesi için 260 km gidilir bu yaz...:pmaksat gezi olsun...

bu montunun üzerinde tam fotosunu atsana...renk kombinasyonu güzelmiş...

Uzunköprünün köftesi bir başkadır ben ne tekirdağa ne başka yere degişirim lezzeti hala damağımda o koca koca köftelerin :)

Uzunköprü listesi yapıyoruz Temmuzda...:cherry:

aga isyanda edemiyoruz çarpılcaz valla...

:) akşam geldim çantayı çıkardım kaskı eldivenleri koydum yağmur çiselemeye başladı bukadar olur, 2 hafta devam edecek diyor http://www.accuweather.com/en-us/tr/istanbul/avcilar/forecast.aspx :(

e yuh be 2 hafta yağmur yağacaksa biz yaza ne zaman gircez...

evet k46 diye aklımda kalmıştı ama şimdi düşünüyorumda k35 de olabilirmi acaba diye çantayı işyerine koydum yarın takarım diye dur bakalım benide aldı bir merak .:silent:ne aldım ulen ben? çantanın içine dükkanda montla korumalıkları zor sığdırdım eldivenlerde dahil k46 mıdır acep?

hacı sana çin malı çantayı kaptırmışlar galiba...110 a anca onlar var...scorpıon vs uyduruk dandik çantalar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

Bu aynalar sizce CBF' e yakışırmı arkadaşlar??

[/img][/URL]

bu aynalar KOSO marka ayna...AYDOĞAN nikli arkadaş motoruna taktı...sonrası naptı bilemiyorum...

aga evet yan kapaklar sökülecek sonrası kolay ama...benzin horumu vs...servise kolay işler...sen bilin yinede tabi...takıntı yaparsan uğursuzluk olur falan dersen değiştirme tabi..kusursuz olsun istersen değiştirsinler aga...ayıplı mal aldın...:wiinkk:

QUOTE]

güle güle kullan biraderim...110 liraya 35 lik kappa da yok...çinçon bir marka mı aldın acep...neyin sehbasına 40 lira istedi anlamadım....

99.999 da çıkacak...:p

Uzunköprü köftesi için 260 km gidilir bu yaz...:pmaksat gezi olsun...

bu montunun üzerinde tam fotosunu atsana...renk kombinasyonu güzelmiş...

Uzunköprü listesi yapıyoruz Temmuzda...:cherry:

aga isyanda edemiyoruz çarpılcaz valla...

e yuh be 2 hafta yağmur yağacaksa biz yaza ne zaman gircez...

hacı sana çin malı çantayı kaptırmışlar galiba...110 a anca onlar var...scorpıon vs uyduruk dandik çantalar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

bu aynalar KOSO marka ayna...AYDOĞAN nikli arkadaş motoruna taktı...sonrası naptı bilemiyorum...

Resmini görebilseydim güzel olurdu abi, yakışırmı onu merak ediyorum :p

hacı sana çin malı çantayı kaptırmışlar galiba...110 a anca onlar var...scorpıon vs uyduruk dandik çantalar...[/QUOTE]

bilmiyorumda üstünde kappa yazıyordu anahtarı yanımda çantası kappa olanlarla aynımı acaba?
shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

hacı sana zahmet bir çantanın yanına gidip onunda fotosunu çekivereydin...anahtar kappa sorun yok...üşenme merakta koma bizi gece vakti...110 ne vermiş bu eleman yav çatlıycam :mrgreen:

o zaman 30 luk bi çanta kaptırdı en küçüğünden...:)

evet bende onu diyorum çantayı işyerinde yarın takacam diye koydum. gelirken zaten sabitlemeden getirmeme imkan yoktu . kusura kalmayın ama fotoları yarın çekebilirm. saygılar.

evet bende onu diyorum çantayı işyerinde yarın takacam diye koydum. gelirken zaten sabitlemeden getirmeme imkan yoktu . kusura kalmayın ama fotoları yarın çekebilirm. saygılar.

kappa 30 luk bu...

http://www.rialli.com/static/images/productimage-picture-kappa-k-30-arka-canta-30-litre44324.jpg

http://www.rialli.com/urunler/9223__kappa-k-30-arka-canta-30-litre/

ve 110 lira...tamam çantan buymuş...

35 lik bu...150 lira...

http://www.rialli.com/urunler/motor...ta-grubu/9434__kappa-k35-arka-canta-35-litre/

evet sanırsam 30 luk bu ona benziyor aklımda kalan yarın anlaşılacak ama 30luk sadece bir kasklık için değilmiydi acep ben bunun içine montu dizlikleri eldivenleri felan sığdırdım. bakalım yarın göreceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar