Yeni motorumun resimleri + Max Speed Video'su (Kymco LİKE)

Motorumun son halini beğendinizmi?

• Çok güzel

Oy: 39 50.6%
  • Güzel

Oy: 27 35.1%
  • Eh işte

Oy: 7 9.1%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 4 5.2%

• Kullanılan toplam oy
    77
  • Anket kapatılmış .
Allah tekeriniz düz bastırsın..Ben bişi sorcam sana.. Kymco Super 8 i kısa bi cümle ile anlatır mısn ? Performans , yakıt,yedek parça temini ve fiyatları, emsalleri ile arasında ki fark ?

Allah tekeriniz düz bastırsın..Ben bişi sorcam sana.. Kymco Super 8 i kısa bi cümle ile anlatır mısn ? Performans , yakıt,yedek parça temini ve fiyatları, emsalleri ile arasında ki fark ?

super8 de de agility ve like ta kullanılan 125 cc lik motor kullanılıyor, bu motorlar içinde en atak olanlar eski kasa agility ve like 125. bunun sebebi 12 inch lik küçük lastikleri. super8 de 14, agility city de 16 inch jantlar kullanıldığı için biraz performans kaybı oluyor. gelelim super8 e; super8 dengeli, sağlam, ekonomik yakıtlı bir scooter. amortisörleri biraz serttir, ama yol tutuşu çok iyidir. parça sıkıntısı kesinlikle yok. super8 i sıfır almayı düşünüyorsan istanbul motor elindeki kymco stoğunu bitirmek için indirim yapmış. 3700 lik motor şu an istanbul motord 3300 tl. eğer düşünüyorsan kaçırma derim, inan bana pişman olmazsın...

Motorunuz çok tatlı:mrgreen:Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğimle.Bu arada motoruna ufak bir nazar boncuğu tak bence.Çok tatlı,bakarlar da bakalar,nazar değmesin:):wiinkk:

ben çok beğendim motorunuzu:)oturağın rengi ayrı bir hava katmış:cat:
hayırlı uğurlu olsun

Allah kaza bela vermesin çok güzel bi makina gerçekten. Bi tur verirmisin :):cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan.Çok güzel motorun var.

Bu motor gerçekten çok şık yahu.
Yaptığın eklemeler de çok zevkli ve kaliteli durmuş; beyaz ile kırmızının ton uyumu mükemmel.:cat:

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

kardeş öncelikle motorun hayırlı olsun...
sonra bu motorun ibresi mi bozuk ne 120 yaptı ben yanlış görmediysem...
bu scooter ile bu kadar hız yapmak pek iyi değil sonuçları iyi olmayabilir.bana kalırsa bu kadar çok şansını zorlama daha yeni başladın herhalde
yavaş kullanmasını da bil.bu da büyük bir olgunluktur.
saygılar...:cat:

bu scooter ile bu kadar hız yapmak pek iyi değil sonuçları iyi olmayabilir.bana kalırsa bu kadar çok şansını zorlama daha yeni başladın herhalde

1993 gibi başladım motor kullanmaya 18 sene olmuş yani yeni başladım sayılır:p
tavsiyeler için tşk ederim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kymco bu bişey olmaz.Kasa da geniş , yola uygun.Uzun yola da çıkabilecek bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar