- Konu Yazar
bu konuyu açsammı açmasammı diye çok düşündüm
fakat belki ihtiyacı olan veya bu tarz bir iş arayan olabilir ve buda motosiklet sürücüsü bir arkadaşım neden olmasın diyerek konuyu buraya açıyorum
tüm eksikleri ve artılarını yazıcamki gelen arkadaşım boş hayallerle gelmesin
1. ) net maaş 1000 liranın altında diil ( gerçekten tam rakamı bilmiyorum o yüzden sallamaya gerek yok)
2. ) çalışma saatleri 8 saat veya 12 saat diye bir sınırlama yok bir çizelge var ve bu çizelgeye göre kimi zaman 1 gün gelip 1 gün gelmiyorsun kimi zaman 8 saat çalışıyorsun kimi zamanda 10 veya 11 saat çalışıyorsun bu periyotlar haftalık oluyor karışık anlıycağınız
3. ) yemek olayıda yok
4. ) yol ücreti derseniz oda yok
5. ) fazla mesaiyide unutmıyalım oda yok
bunlar kötü yanları iyi yanları yokmu derseniz onuda aşağıda yazıyorum
1. ) ayın 1 dedinmi maaşını alırsın
2. ) her ay ortası avansını elden alırsın bu maşının yarısına yakın tekabul eden bi rakam
3. ) kendi bünyesinde aracı kurum yok
4. ) dürüst olan emekli olur
5. ) yılbaşlarında ve bayramlarda eski usul elden zarf alırsın
6. ) sigortam yatmıyor diye bi sorunun olmaz girdi çıktı muhabbetide
7. ) ister kendin ayrıl ister işten çıkarsınlar tazminatını alırsın o konuda çok iyidirler
belki başka şeylerde vardır ama şu an aklıma gelmiyor.
aranılan özellikleri yazıyorum
24 ve 30 yaş arası (1 yukarı 1 aşşağı pek farketceğini sanmıyorum) boy 1.74 kısa olmayan
( gene 1 veya 2 santimi çok arıycaklarını sanmıyorum metre yok sonuçta ) burası önemli tercihen evli
lise mezunu veya denk okul buda nasıl oluyorsa ? sertifikalı (silahlı silahsız farketmez) ilgilenenlerin
0212 324 06 80 nolu
telefondan ziye beyle görüşmeleri gerekmektedir yer 1 leventte
not : arıyacak arkadaşlar hürriyet gazetesinden aldık numaray desinler eğer sorarsa
fakat belki ihtiyacı olan veya bu tarz bir iş arayan olabilir ve buda motosiklet sürücüsü bir arkadaşım neden olmasın diyerek konuyu buraya açıyorum
tüm eksikleri ve artılarını yazıcamki gelen arkadaşım boş hayallerle gelmesin
1. ) net maaş 1000 liranın altında diil ( gerçekten tam rakamı bilmiyorum o yüzden sallamaya gerek yok)
2. ) çalışma saatleri 8 saat veya 12 saat diye bir sınırlama yok bir çizelge var ve bu çizelgeye göre kimi zaman 1 gün gelip 1 gün gelmiyorsun kimi zaman 8 saat çalışıyorsun kimi zamanda 10 veya 11 saat çalışıyorsun bu periyotlar haftalık oluyor karışık anlıycağınız
3. ) yemek olayıda yok
4. ) yol ücreti derseniz oda yok
5. ) fazla mesaiyide unutmıyalım oda yok
bunlar kötü yanları iyi yanları yokmu derseniz onuda aşağıda yazıyorum
1. ) ayın 1 dedinmi maaşını alırsın
2. ) her ay ortası avansını elden alırsın bu maşının yarısına yakın tekabul eden bi rakam
3. ) kendi bünyesinde aracı kurum yok
4. ) dürüst olan emekli olur
5. ) yılbaşlarında ve bayramlarda eski usul elden zarf alırsın
6. ) sigortam yatmıyor diye bi sorunun olmaz girdi çıktı muhabbetide
7. ) ister kendin ayrıl ister işten çıkarsınlar tazminatını alırsın o konuda çok iyidirler
belki başka şeylerde vardır ama şu an aklıma gelmiyor.
aranılan özellikleri yazıyorum
24 ve 30 yaş arası (1 yukarı 1 aşşağı pek farketceğini sanmıyorum) boy 1.74 kısa olmayan
0212 324 06 80 nolu
telefondan ziye beyle görüşmeleri gerekmektedir yer 1 leventte
not : arıyacak arkadaşlar hürriyet gazetesinden aldık numaray desinler eğer sorarsa