[Mt İstanbul] 1 Mayıs Pazar Günü Çatalca Sucuk Mangal Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asfaltan çok çıkıcakmısınız :D yoksa yol kenarlarımı :D piknik yeri

Çatalca'da piknik alanlarına asfalttan uzaklaşmadan girilebiliyor. Ama sen dersen ki ben cross yapacam eşlik ederim :mrgreen:

Arkadaslar selam, mesaji yeni gordum. Yarin eşimden ve oğlumdan izin koparabilirsem oradayim insallah :)

Bu arada arkadaşlar şuan burada yoğun sis var umarım bu sis sabaha yağmura dönüşmez :s

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada arkadaşlar şuan burada yoğun sis var umarım bu sis sabaha yağmura dönüşmez :s

Buralarda hiç sis yok. Ayrıca Devlet Meteoroloji İşleri ve Wunderground.com derki; "Yarın bir ihtimal yağmur yağabilir ama siz eve ulaştıktan sonra" :p
Yarın gezeceğimiz saatlerde yağmur beklenmiyor.

Wunderground.com pazartesi-salı-çarşamba parçalı bulutlu diyor bizim devlet meteroloji sağnak yağışlı herşeyimiz dala vere he :D biri sallıyor :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Wunderground.com pazartesi-salı-çarşamba parçalı bulutlu diyor bizim devlet meteroloji sağnak yağışlı herşeyimiz dala vere he :D biri sallıyor :D

Devlet meteoroloji detayı sevmiyor pek. İl sınırları içnide 24 saat içinde 1 damla yağmur düşerse o günü yağmurlu olarak gösteriyor. Ama açıklamalara bakınca akşam saatlerinde hafif yağmur bekleniyor diye yazmışlar. Hakkını yememek lazım :p
Wunderground'da da zaten aynısı geçerli ama akşam geç saatlerde yağış ihtimali olduğu için günü genel olarak parçalı bulutlu diyor. Yani eğer tuttururlarsa akşam 9'a kadar yağmur falan yok. :)

ben telefonuma güveniyorum akşama doğru yağmur diyor...
bu zamana kadar hep tutturdu bir kere haricinde..

evet son listemiz
Katılım Listesi
1)Felon
2)-unnamed- +1
3)Raphae1 +1
4)Slayerrr
5)Phantom264
6)stepfunk
evet beyler ben sabah sabah kalktım 1saat sonra motoru yıkıyacam o kadar görücüye çıkacak pis olmasın :D
12de bauhaus un ordayız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 ----------

iki bıçak ve sucuk kesmek için kesme tahtası alıyorum,eğer ücretli bi yere girersek yada ücretsiz bi yere girme ihtimalinide düşünerek yere sericek birbezde alıyorum.Benim getireceğim bez yeter gibi ama bi bez daha olursa fena olmaz gelen arkadaşlardan çantası olan getirebilir :)

yozgat tayım.. eğer yozgat ta olmasaydım kesin katılırdım.. ebubekir aç boğazlık yapıp çok yeme sucuk ekmeği... arkadaşlar gelen herkes birde benim için ıssırsın sucuk ekmeği... bol sucuklu bol muhabbetli bol fotolu bir etkinlik olacağı belli..afiyet olsun...

yozgat tayım.. eğer yozgat ta olmasaydım kesin katılırdım.. ebubekir aç boğazlık yapıp çok yeme sucuk ekmeği... arkadaşlar gelen herkes birde benim için ıssırsın sucuk ekmeği... bol sucuklu bol muhabbetli bol fotolu bir etkinlik olacağı belli..afiyet olsun...

saol hocam bi dahaki sefere sende gelirsin artık :rendeer:

İyi eğlenceler
Sucukları çok yemeyin motor kullanamazsınız :mrgreen:
Dikkatli sürün.

@nere.f
saolasın:cat:
@TEKTEKER_RAMÇO
yok yok şimdi aynı tadı alamazsın bence yola çık bizim geziye gel:cherry::cherry:

-------------------------------------------------------------------------------------------
saat 12.00-12.30 arasında bauhaus otoparkındayız katılmak isteyen herkes gelebilir açıkcası şu son 2saattede biraz daha katılım bekliyorum. :)

evet son listemiz
Katılım Listesi
1)Felon
2)-unnamed- +1
3)Raphae1 +1
4)Slayerrr
5)Phantom264
6)stepfunk
7)Farukxtm
@Farukxtm
listeye ekledim hocam buluşma yerinde görüşmek üzere:rendeer:
Ben şimdi biraz motora bakım yapmaya iniyorum forumda olamayabilirim 1saat kadar gelecek arkadaşlar liste üzerinden eklemeye devam edebilirler :) ama 12.00da bauhaus otoparkında olmayıda unutmayalım :)

Son düzenleme:
@TEKTEKER_RAMÇO
yok kalsın açlıktan bayılırız o zamana kadar:queen:

Beyler ben birazdan çıkıyorum.Slayerrr ve ben 11.40-11.50 gibi buluşma noktasında oluruz bi aksilik çıkmazsa geziye katılcak olan herkes yollara koyulsun :)
şimdi gezi vaktiiii:bounce:
Tekeriniz düz bassın görüşmek üzere :)

gezi süperdi gelmeyenler çok şey kaçırdı fotoğrafları birazdan gezi fotoları bölümüne atıcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar