Vatandaşın biri başlık açmış.Xciting250 ne kadar yakıyo diye sormuş.Bende ne kadar yaktığını söyleyince yalancı oluyorum.Sonra bana yalancı diyen insanlara ağzının payını verince ben sorunlu oluyorum öylemi?Valla sorun bende değil.Sorun bu forumun 100cc motora binip de hayatında hiç görmediği motorlar hakkında yorum yapan cahillerinde.Nedense hep düşük cc kullananlar çok biliyo.Yani ben xciting hakkında soru soran birine cevap veremiyecek miyim?Siz 100cc motor kullanan sayın forum üyeleri müsade ederse biz de bildiklerimiz aktaralım biraz.
şimdi senin motorunun ne yaktığı beni ilgilendirmez, haliyle benimkide seni ilgilendirmez. sana yalancı diyen birisi varsa o seninle onun arasında bir olgudur, ben sana yalancısın demem o ağır bir itham olur!
fakat
agresif bir insansın buna defalarca ister istemez hem şahit hem istemeden iştirak oldum!
olayı hemen farklı durumlara mevzulara çekme kabliyetin var konu nereden nerelere geliyor yazılarının ağırlığını tartamıyor bazen ağır yazıyorsun.
ben şu anda
bana göre 125cc de motorların en kralını kullanıyorum bunu zaten anlatmama gerek yok!
iş cc ye gelecekse! Allaha şükür istediğim gücümün yettiği en kral makinayıda yarın alırım. ama idda yada gösteriş için motosiklet alacak lüksüm yok çünkü motosikleti park edip muhafaza edecek bir garajım yok innova bile bana göre dışarda kalmamalı ama mecburen kalıyor.. (burası istanbul)
allah yokluğunu göstermesin imzamızda yazmasada hakkını verdiğim bir dört tekerimde var.
benim için motosiklet innovadan sonra en az 500cc de başlar innova benim hem dostum hemde terliğim gibidir sadıktır. :wiinkk:
yani kısaca mevzusunu yaptığın konu inan bana komik geliyor ama tekrar söylüyorum sana birisi benzin yüzünden
yalancısın demişse ayıp etmiş orası ayrı..
olayı cc olayına çekip, benim şimdiki innovamıda 100cc klasmanına sokup "siz şöyle kenarda durun" biz kendi kulvarımızda 250cc ler kendi kendimize yorum yapalım dersen forum camiyasında yanlışa düşersin kardeşim:wiinkk:
bu forumda bilende yazar bilmeyende orası doğru!
ama sen imzadaki motora göre insanın yazdıklarını değerlendirirsen yine yanlışa düşersin kimsenin imzasındaki mal varlığı beni ilgilendirmiyor! (para ile iman meselesi)
ben önce adamın yazısına bakarım, zaten yazısı bilgisi herşeyi anlatır, cc miş motormuş boş işler!
tekrar söylüyorum profildeki motora bakıp insanları fakanda sınıflandırısan sınıfta kalırsın!
kimin daha önce ne kullanıp sattığını bilemezsin :cat:
çook afrika twinler transalpler dl650 ler kullanıpta innova durulan onun farklı dünyasından zevk alan profesyoneller var (benim tanıdığım bildiğim)
yazımı okuduğun için teşekkür ederim.
dediklerimi unutmazsan daha pozitif görünürsün:cat:
görüşmek üzere.