İstanbul Park

Arkadaşlar biliyosunuz haftaya formula 1 var İstanbul parkta. Söylemesi ayıptır arkadaşlarla kombine aldık 3 gün ordayız :p:queen: Maslakta kalıyoruz ve istanbul park baya bi uzak kalıyo.. 3 gün boyunca git gel sıkıntı olabilir.

İşte size sorum, istanbul parkta kamp alanı varmı, kamp yapmak mantıklımı orada acaba :silent:

Mustafa, abi orda geniş bir alan var standların açıldığı. oranın yan tarafı boştu 2 sene öncesinde gittiğimde. Ama sana önerim günübirlik gitmenizdir. İkinci köprüden çok çabuk giden otobüsler var yol çok uzun sürmez. Zaten formula için otobüs kaldırırlar mecidiyeköyden falan. Maslaktan gidip gelin derim. Bu arada kampüs içinde Hyo gördüm gri, seninki mi o?

İstanbul parkın oraların Kurtköy , Kurtdoğmuş vb. çeşitli ama benzer isimleri var :p
oralar biraz ıssızdır , yarışları tribünden değilde virajlardan seyredecekseniz oralarda kurabilirsiniz , ilkinde şehir dışından gelen kişiler çadır kurmuşlardı...

ancak derseniz yakın bir yer olsun istanbulpark içinde olmasın 3 -5 km. civarda harika göl kenarı yerler var tam outdoorluk :)

çadırın demirini kaynak yaptır yere :) oranın ruzgarına dayanaman :p

Mustafa, abi orda geniş bir alan var standların açıldığı. oranın yan tarafı boştu 2 sene öncesinde gittiğimde. Ama sana önerim günübirlik gitmenizdir. İkinci köprüden çok çabuk giden otobüsler var yol çok uzun sürmez. Zaten formula için otobüs kaldırırlar mecidiyeköyden falan. Maslaktan gidip gelin derim. Bu arada kampüs içinde Hyo gördüm gri, seninki mi o?

Bilgi için teşekkürler Erim :) Valla otobüs var da(taksim,4levent falan) çok uzun olcak gibi geliyo yol ama soğuklar da çadır işini düşündürüyo valla karar veremedim:queen:
Maalesef benim motorum değil, motorumu göndermiyo ailem benim :salut:
O fatihin motoru, o da bu siteden, yeni aldı motorunu o da bikaç ay oldu :)

İstanbul parkın oraların Kurtköy , Kurtdoğmuş vb. çeşitli ama benzer isimleri var :p
oralar biraz ıssızdır , yarışları tribünden değilde virajlardan seyredecekseniz oralarda kurabilirsiniz , ilkinde şehir dışından gelen kişiler çadır kurmuşlardı...

ancak derseniz yakın bir yer olsun istanbulpark içinde olmasın 3 -5 km. civarda harika göl kenarı yerler var tam outdoorluk :)

Teşekkürler.İsimleri bilmiyodum öğrenmiş oldum. Ne öyle kurt kurt ıssız manası var hepsinde :queen:
Evet virajlardayız, 3 arkadaş gidiyoruz. Karar veremedik kursak mı, günübirlik gitsek mi.. Göl kenarı çok iyi fikir aslında ama motorumuz yok burda maalesef tabanvayız :cherry: Gölün oralara gitmek çok sıkıntı olur mu ki?Nette kamp kurulup kurulmadıgını aradım bulamadım :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------

çadırın demirini kaynak yaptır yere :) oranın ruzgarına dayanaman :p

Hobaa,o kadar çok mu yahu? bak bu iyi olmadı :queen: Zayıfım da yahu desenize yarışları havadan izlicez :cherry:

istanbul parkın ilerisinde ballıca köyü var, oralarda kalınabilir sanki, hatta ballıca iöo nun içinde bile kalınabilir:) hocayı kafalamanız lazım tabi:)

Teşekkürler.İsimleri bilmiyodum öğrenmiş oldum. Ne öyle kurt kurt ıssız manası var hepsinde :queen:
Evet virajlardayız, 3 arkadaş gidiyoruz. Karar veremedik kursak mı, günübirlik gitsek mi.. Göl kenarı çok iyi fikir aslında ama motorumuz yok burda maalesef tabanvayız :cherry: Gölün oralara gitmek çok sıkıntı olur mu ki?Nette kamp kurulup kurulmadıgını aradım bulamadım

vasıtanız yok ise işiniz oldukça zor ne yalan söyliyeyim...

istanbul parkın ilerisinde ballıca köyü var, oralarda kalınabilir sanki, hatta ballıca iöo nun içinde bile kalınabilir:) hocayı kafalamanız lazım tabi:)

O köye gidilebilcek vasıta var mı ki? :mrgreen: Hocaları kafalamakta iyiyizdir hallederiz , bi arkadaş var, aman aman öyle çenebaz ki :queen:

vasıtanız yok ise işiniz oldukça zor ne yalan söyliyeyim...
Motorum yok ki şu koca istanbulda :salut::p maalesef biraz zorlancaz. Neyse teşekkürlerimi iletiyorum burdan :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar