Motorsiklet Hız Sınırlaması ?

Arkadaşlar aylardır motorumu değiştirmeyi düşünüyordum.Sonunda babamı ikna edip 0 2011 kasa cbr 125 aldırıyorum.Herşey tamam fakat ama çoğu ailenin sorun ettiği gibi oda hızı sorun ediyor.Benim içinde hız pek önemli değil.Motoru uzun yolda sürmüyorum.cbr 125 en fazla 140 görüyor diye biliyorum.Zaten 140 yapabileceğim pek bir yer yok buralarda fakat derdimi anlatamıyorum işte :) Sanki bir ara duymuştum max hız ayarlanabiliyor diye.böyle bir yöntem gerçekten var mı acaba ?

Bu motorlarla en sağlıklı en fazla 120 yaparsın. Aşırı hızlıda değil yani bence korkmasınlar. Zaten başlangıç modeli. İş sende bitiyor motorda değil:)

Bu motorlarla en sağlıklı 120 yaparsın. Aşırı hızlıda değil yani bence korkmasınlar. Zaten başlangıç modeli. İş sende bitiyor motorda değil:)

Dediğim gibi hız tutkunu biri değilim cesaretlide sayılmam :) doğru söylüyorsun en sağlıklı 120 yapar.Benimde max yapacağım 100.Zaten böyle bir sistem olsa bile vazgeçtim artık aşırı saçma geldi yazdıktan sonra :) Artık bayiide yetkili kişi gereken bilgileri verince,hız motoru olmadığını anlatınca ikna olur umarım.

Bu arada arkadaşlar cbr 125 stoklarda var mı anadolu yakasında ?

Motorsiklet değil Motosiklet:cat:

Gözümden kaçmış affola :cat:

Ben böyle bir sınırlama yapılabiliyor olsa da yapmanı tavsiye etmem... Ki yapılıp yapılmadığı ile ilgili bilgim yok...

Ancak diyelim ki 100 km/s ile sınırladın, bir kamyonu sınırlamaya kalktın, haydaaa motor gitmiyor :) karşıdan da araç geliyor :) yani kullanmasan bile elinin altında uygun bir hız bulunması daha uygun kanımca...

Ben böyle bir sınırlama yapılabiliyor olsa da yapmanı tavsiye etmem... Ki yapılıp yapılmadığı ile ilgili bilgim yok...

Ancak diyelim ki 100 km/s ile sınırladın, bir kamyonu sınırlamaya kalktın, haydaaa motor gitmiyor :) karşıdan da araç geliyor :) yani kullanmasan bile elinin altında uygun bir hız bulunması daha uygun kanımca...

Kesinlikle doğru söylüyorsun.cbr 125 bayilerde varmı acaba bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında

10 gün kadar önce Mutluhandan cbf 150 aldım bende ve hem almak için gittigimde hemde teslim almaya gittigimde cbr 125 vardı ama oda sahibini mi bekliyodu yoksa satılıkmıydı bilgim yok bi araman lazım şimdiden hayırlı olsun.

10 gün kadar önce Mutluhandan cbf 150 aldım bende ve hem almak için gittigimde hemde teslim almaya gittigimde cbr 125 vardı ama oda sahibini mi bekliyodu yoksa satılıkmıydı bilgim yok bi araman lazım şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar