Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dikkatimi çekti de bu keçe yağ kacırma sorunu çoğu hyoda var. Bende var arkadasım da var aynı sorun ve bir kaç kez daha duydum bu sorunu. :silent: Çoğu kişide var. Ama biz yaptık tabi evde kendimiz keçe değişmedi konya da bulamadık desem yeri var. Bilye değişti galiba ondan sonra yağ kaçırmayı kesti. Bi an önce baktırmanı tavsiye ederim öyle binme yağsız kalırsa cukurlarda vurabilir ses gelebilir. :cat:

Benimde sağ amortisörüm yağ kaçırıyodu keçeden sandık değiştirdik ama maşanın en alt ucundan tekerlek milinin o taraflardan kaçırıyormuş.Orda bi vida var amortisörün en alt ucunda onun ordan geliyor.Vidayı sıkmayı denedik ama olmadı hala kaçırıyor.Yeni amortisör alıcaz galiba o da 550 tl miş galiba..

arkadaşlar şu akçalı sprey boya ile ilgili birşeyler görmüştüm forumda. açıkçası sprey boyaları bildiğimden umursamamıştım. bir iki parçadaki kırıkları polyesterle onardıktan sonra öylesine boyayım tam boyaya girene kdar demiştim. şan]sıma da bu boya denk geldi. sonuca ben bile inanamıyorum. ben de siyah renklisi anasının gözü fiyata satılan ön camı siyaha boyadım bu boyayla. bir resim paylaşmak istiyorum

39687603421205636212.jpg
Yukleresim.com

arkadaşlar şu akçalı sprey boya ile ilgili birşeyler görmüştüm forumda. açıkçası sprey boyaları bildiğimden umursamamıştım. bir iki parçadaki kırıkları polyesterle onardıktan sonra öylesine boyayım tam boyaya girene kdar demiştim. şan]sıma da bu boya denk geldi. sonuca ben bile inanamıyorum. ben de siyah renklisi anasının gözü fiyata satılan ön camı siyaha boyadım bu boyayla. bir resim paylaşmak istiyorum

39687603421205636212.jpg
Yukleresim.com

Güzel olmuş hocam :cat:Bende gri motorumun camını gri karbon kaplatmıştım geçen bir resimde ben paylalaşabilirim müsait bir zamanda :):)

39687603421205636212.jpg
Yukleresim.com

cam güzel olmuş abi =) bende vakit bulursam izmitte arkadaşım var film işi yapıyor ona film kaplatıcam ön cama 2 aydır 10 dk lık yola gitmeye vakit bulamıyorum =) malum sende biliyosun uyumaya bile vaktim olmuyor =) bu arada grenajları boyadın mı?

aklıma takılan bir soru var, bu hyosunglarda jikleyi açtıgınızda devir kaç bine kadar cıkıyor?

pek bi değişiklik olmuyor gibi benim motorda, yine 1 devir civarında dolanıyor. sorun ne olabilir sizce

pek bi değişiklik olmuyor gibi benim motorda, yine 1 devir civarında dolanıyor. sorun ne olabilir sizce

marşa basmadan önce jikleyi sonuna kadar aç sonra motoru çalıştır hafif gaz verebilirsin çalıştırırken. Çalıştıktan sonra tekrar gaza dokununca jikle kendi kapanıyo galiba kol eski yerine gelmese de devir normal rolanti devrine düşüyo. Sen çalıştırdıktan sonra mı açıyosun da olmuyo acaba?

GT250R'ın ederini kendi kendine kabul eden ilk kullanıcı :p
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sayi-yukseltmye-hic-gerek-yok-47985411/detay/

Not: Mesaj attım satmış bile. Siz de beklersiniz işte böyle aylarca.
GT250R alıcam 1 aydır bakınıyorum, hepiniz çok para istiyosunuz. :rendeer:

ahah gerçekten bu ilanı nasıl farketmedim ya:) neyse alana hayırlı olsun ederinden ilan koyunca satılır :cat: krediyle bende almayı düşünüyorum ama bu gidişle biraz daha bekleyip sıfır alcam 6bin 2.eline vercek kadar kolay bulmuyorum parayı :)
edit: şimdi yine fiyat tartışmaları başlayacak:queen:

Son düzenleme:
ahah gerçekten bu ilanı nasıl farketmedim ya:) neyse alana hayırlı olsun ederinden ilan koyunca satılır :cat: krediyle bende almayı düşünüyorum ama bu gidişle biraz daha bekleyip sıfır alcam 6bin 2.eline vercek kadar kolay bulmuyorum parayı :)
edit: şimdi yine fiyat tartışmaları başlayacak:queen:

Gerçi bunun da lastikleri eski de, zaten üzerinde sıfır SHINKO olsa bile değireceğim için lastiğin bitik olması çok sorun değil benim için.

Not: Başlamaz başlamaz merak etme satmaya gönlü yok MT üyelerinin o yüzden yüksek veriyolar zaten.

Gerçi bunun da lastikleri eski de, zaten üzerinde sıfır SHINKO olsa bile değireceğim için lastiğin bitik olması çok sorun değil benim için.

Not: Başlamaz başlamaz merak etme satmaya gönlü yok MT üyelerinin o yüzden yüksek veriyolar zaten.

benim motor 17 binde ama onun yarısı kadar aşınmamış lastikleri =) kim bilir o motor kaç 11000 km deydi =) alan kişi keşke forumdan olsada sorunlarını paylaşsa şurdan ses geldi burdan bişey koptu vs diye.. forumdan arkadaşlar eğer diğer arkadaşları mutlu etmek istiyorsanız 50 bindeki motorlarınızın km sini 15 bine düşürüp 4.800 den veriverin =) boşuna dememişler deveye diken,insana km düşüren yaranır diye D:

not: ilandaki motor için km düşürülmüş demiyorum günahı boynuna..

4800 tl gt250R mı? Arkadaşların dediği gibi o lastikler iyi km yapmış.

2011 -> 8850 sıfır
2010 -> 7900 sıfır
2009 -> 7200 sıfır
2008 sıfırı yok ama ederi bu rakam değişimine göre 6500TL

ikinci ele düşmesi vs vs eklesen 5750 civarı olması lazım (+/- %10) normal fiyatının

Bu kişinin kesinlikle satıcı değil fiyatları protesto eden bi akıllı olduğunu düşünüyorum :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...anal-fiyat-degil-gercek-fiyat-47984582/detay/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar