Neyle Yapışır Bunlar ?

Sabah baktım hava güzel bütün hafta yağmurlu geçti adam gibi binemedim motora. Dedim 1-2 tur atayım atmaz olaydım ! Motoru uyku sersemi çıkartırken bahçeden bir güzel çamurluğu kırdım 404'le yapıştırmayı denedim tutmadı. Acaba neyle yapıştırabilirim ? 2 parça kırık için 30 tl veremem çamurluğa bu devirde zaten öğrenci adamız :)

1.jpg

2.jpg

Fiberglass ve çelik macunla yaparsın boyası vs sana 30 tlden fazlaya mal olur.

Tamponcular fiber glasi eriterek parcalari bir birine kaynaklar. Bu taktikten baska bir cozum sana yardimci olmaz. 30 tl bence abarti degil. Bugun en basit yapistirici bile 15 tl. Bir de her denemede motorunu yapistirici ile kapliyorsun. Cok ellemeden fiber ustasina git derim.

Tamponcular fiber glasi eriterek parcalari bir birine kaynaklar. Bu taktikten baska bir cozum sana yardimci olmaz. 30 tl bence abarti degil. Bugun en basit yapistirici bile 15 tl. Bir de her denemede motorunu yapistirici ile kapliyorsun. Cok ellemeden fiber ustasina git derim.

O zaman hiç uğraşmadan yeni çamurluk sipariş edicez uğraşmaya değmez teşekkürler.

Bir hırdavatçıya git 2.5 tl verip iran yapıştırıcısı al garanti veriyorum çok sağlam olur. ;D

soğutucu aktivatörlü hızlı yapıştırıcı...

sür - spreyini sık - 10 sn şok- yola devam...

sprey lı yapıstırıcıyı al yapıstır ama bu dedıgımı aksam motoru park ettıkten sonra yap bıde alttan takvıye yap ama aktıvatoru sıktıktan sonra oldu dıye yola devam etme cunku sadece ustu sertlesıyo ıcı kurumuyo ama beklersen 5 saat fılan ıcıde donar ve cok saglam olur ama ıyıce yıka yapısacak satıhları.

sprey lı yapıstırıcıyı al yapıstır ama bu dedıgımı aksam motoru park ettıkten sonra yap bıde alttan takvıye yap ama aktıvatoru sıktıktan sonra oldu dıye yola devam etme cunku sadece ustu sertlesıyo ıcı kurumuyo ama beklersen 5 saat fılan ıcıde donar ve cok saglam olur ama ıyıce yıka yapısacak satıhları.

Tamamdır pazartesi uyguluyorum hemen. herkeze teşekkürler. Olmadı alıcaz bir çamurluk artık.

sen en güzeli yeni çamurluk al bence zaten 30 tl diyorsun.yapıştırdın diyelim yine kırılacak ve yapıştırdığın yer çirkin görünecek,çirkin görünmesin diye üzerini kaplaman vaya kaplatman lazım oda para.ama üzerine bir arma yapıştırabilirsin de.

Ben de yenisini al derim.Plastik kaynağı gibi birşey de duymuştum.Sıkıyorsun toz gibi birşeyi var.Ancak tekrar boya,badana derken gerek yok bence.:) Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar