Arkadaşım öncelikle gecmiş olsun.112 acil de görev yapmaktayım şu an nöbetten yazıyorum.aslında ilk ne olursa olsun aracın plakasını bilmelisin veya bilen birilerini tanımalısın.. Sonrasında biz çıktığımız her vakayı değerlendirir iş kazası, medikal ,trafik kazası , çoklu trafik kazası diye gruplara ayırırız aslında mecburuz çünkü forumlarımızda bu var devamında nerde olursak olalım hangi hastaneye gidersek gidelim bizim hastanemizede gelse böle bi vaka hemen tıbbi müdahelesi yapılırken bi taraftan adri rapor tutulur olay şehir içi şehir dışı olarak ayrılır ve buna göre polis veya jandarma devreye girer veya hastane poliside bu olayı devralabilir kişinin bilinci açık olduğu zaman veya işlemleri bittiğinde kendi beyanı olarak sorgulama yapılır. Sorun burada çıkıyor sanırım sen plakayı bilmiyorsun

kendi ifaden ne olursa olsun etrafta mobese yoksa veya plakayı bulabileceğin biri bu iş zor veya plakayıda bulsan bu sefer vuruş yerleriniz hangi aracın neresi darbeli bu göz önünde bulundurulacaktır. Ama öteki araçta bi darbe izi yoksa sen ne kadar desende ben bu araca çarpmamak için yattım kalktım veya refüje girdim kesinlikle resmi bi gecerliliği olmayacaktır . Karşı tarafın insanlığına kalır işi anlattığınada bakılırsa zaten insanlık namına bişi yok ...

büyük gecmiş olsun yüzlerce böyle olaya gittim şahit oldum müdahale ettim benden daha iyi daha detaylı bilen veya polis olan arkadaşlarım olacaktır. Onlarda bu konuda bişiler yazabilirler belki bilmediğimiz bişi vardır. Belki bi yararı olur 0506 204 15 04 yardımcı olmaya çalışırım her zaman tekrar gecmiş olsun .allah şifalar versin.