İzmirden katılmak istiyorum,Denizli gurubuyla buluşup birlikte yolculuk yapmak isterim.
Ben de İzmir'den katılmak isityorum. Bir yerde bulup yola devam etmek isterim..
İzmirden katılmak istiyorum,Denizli gurubuyla buluşup birlikte yolculuk yapmak isterim.
tamam öyle yaparız,İzmirden başka katılmak isteyen olursa bir grup oluşturursak çok güzel olur..Nasıl olsa Denizli üzeri gidilecek,Denizli grubuna katılabiliriz.

Konaklama olanakları nasıldır acaba?
tşk
Folklor kelimesini foklör şeklinde yazarak beni benden almış bir afişe sahip olsa da gitmeyi isterim bu festivale
Konaklama sadece kamp/çadırdan mı ibaret, yoksa?
kalma imkanı olanlar için Öğretmenevi dışında göl manzaralı ada'da çok miktarda pansiyon var. fiyatlar çok uygundur.
barınma problemi yaşamazsınız.
ayrıca Ispartada bir çok resmi dairenin misafirhanesi var, bu kurumlardan faydalanabilecek arkadaşlar geceyi Ispartada da geçirebilir. Isparta-Eğridir arası 30 km.
peki tuvalet, duş, yiyecek, içecek vs. gibi ihtiyaçlar düzgün karşılanacak mı?
mesela tuvaletler temiz ve hijyenik olacak mı, duş alabileceğimiz yerler olacak mı? yiyecek, içecekleri festival görevlileri mi hazırlayacak yoksa dışarıdan bazı kişilere bazı alanlar kiralandı onlar mı karşılayacak? bu yiyeceklerin içeceklerin fiyat tarifeleri belli mi? festival yapılacak alan dış ortamdan soyutlandı mı? mesela tel örgü vs. her giriş çıkışta ücret ödenecek mi? müzik sabaha kadar sürecek mi?
şimdilik bu kadar soru yeterli sanırım.![]()
mesela tuvaletler temiz ve hijyenik olacak mı, duş alabileceğimiz yerler olacak mı? yiyecek, içecekleri festival görevlileri mi hazırlayacak yoksa dışarıdan bazı kişilere bazı alanlar kiralandı onlar mı karşılayacak? bu yiyeceklerin içeceklerin fiyat tarifeleri belli mi? festival yapılacak alan dış ortamdan soyutlandı mı? mesela tel örgü vs. her giriş çıkışta ücret ödenecek mi? müzik sabaha kadar sürecek mi?
belediyenin halk plajında yapılacak,duş,tuvalet,bungolov ev,çadır kamp alanı
mevcuttur.
yeme işi,şehrin içi zaten istediğin yerden yer içersin.giriş ücreti yok.
geçen yıl ilkine katılmıştık güzel bir buluşma olmuştu.
bu yıl nasip...
benim de acizane bir talebim olacak. Küçükte olsa bir mescit imkanı oluşturulabilirse memnun oluruz.
haklısın, olabilir. Sarıcakaya da da aynı şekildeydi ama benim gibi düşünen bazı arkadaşlar da oldu, herşey düşünülmüş, fakat küçük bir mescit de düşünülebilir di şeklinde. Benimki acizane bir görüş. Bahsi geçtiği için belirttim. Bir de ben orayı biliyorum şehir merkezine hayli var. kamp alanı plajda.sevgili güntekin abi zaten şehrin dibindeymiş camidede kılınabilir düşüncesindeyim![]()
haklısın, olabilir. Sarıcakaya da da aynı şekildeydi ama benim gibi düşünen bazı arkadaşlar da oldu, herşey düşünülmüş, fakat küçük bir mescit de düşünülebilir di şeklinde. Benimki acizane bir görüş. Bahsi geçtiği için belirttim. Bir de ben orayı biliyorum şehir merkezine hayli var. kamp alanı plajda.
ben 4 sene orada okudum. plajla merkez arası motorla 5-10 dkyı geçmez.:cat:walla yukarda geçen sendede katılan arkadaş yakın demiş abi bende ondan dedim yani art niyet yok abi sende beni hoşgör şimdi yukarlarda yakın yazdılardı şehir merkezine