photoshop yapamıyorumki ben? :) anlayanlar yapsa olmazmı ki???:)))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar dediğim gibi bu resim üstünde oynama işini başaramıyorum..hatta resmi bile yüklerken zorlanıyorum...:cherry:

sorum şu...gördüğünüz ybr nin
1:sadece jantlarına kırmızı şerit çekersek ve arka pegin olduğu üçgen parçayı (kırmızı 3 çizgi var) kırmızıya boyarsak......

2:jantları motor rengi olan griye boyarsak ve kırmızı şerit çekersek o yeride kırmızıdan vazgeçersek nasıl durur merak ediyorum...

jantların siyah olarak aslında çok çirkin olduğunu ve gri olmasının motoru daha hoş göstereceğini düşünüyorum...anlayan arkadaşlar bu renklendirme işini yapabilirlerse sevinirim..duruma göre boyama işine girmeyi düşünüyorum...

teşekkürler.....:rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
valla samet jantları kesinlikle metalik motorun rengi olan bir tonda boyamalısın siyah harbiden çirkin duruyor hatta sen hiç foto şahopla filan uğraşma direkt bodoslama çak metalik griyi cantlara,

hem daha değişik olacak hemde orjinal gibi duracak ne o öyle siyah cantlar bilader yavvv:p oldum olası tırt oldum siyah cantlara çok kötü duruyo :)

yav arkadaş sende bana şu resim yükleme işini bir zahmet anlatıver yavvv :queen:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
az bekle kardeşim, birazdan çeşit çeşit fotolar iner :)

arkadaşım değişik bişiy olsun istiyorsan ayrı bı durum,
fakat kırmızıya en yakışan renklerdendir SİYAH...
Arkadaşlar Yardımcı olacaklardır fakat siyah olması daha güzel olacaktır...

Paintte Yaptım Bişeyler Ama Pek Benim Hosuma Gitti O Yüzden YÜklemedim :)

gerçekten siyah hoş durmuyor gibi..şase de siyah ve çok boğucu duruyor bence...

paintte bende bişeyler yaptım ama kendi yaptığıma gülmekten karnım ağrıdığı için buraya koyamadım..:queen:

ama genel bir fikir verdi bana...

Kocaeli İl Temsilcisi
renk tonuda amörtüsörlerin tonundan olabilir ben yaptım senin ybr yi ama resim yüklemeyi öğretmezsen bide bi tur vermezsen valla yüklemem :queen:

renk tonuda amörtüsörlerin tonundan olabilir ben yaptım senin ybr yi ama resim yüklemeyi öğretmezsen bide bi tur vermezsen valla yüklemem :queen:

amortisörler nikelaj kaplama yahu???
onu yapabilsem zaten depoyuda yapardım...:cherry:

fotoğraf yükleme konusuna gelince...

önce bir fotoğraf çekiliyor.............:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
gerçekten siyah hoş durmuyor gibi..şase de siyah ve çok boğucu duruyor bence...

paintte bende bişeyler yaptım ama kendi yaptığıma gülmekten karnım ağrıdığı için buraya koyamadım..:queen:

ama genel bir fikir verdi bana...

bak sen resim yükleyebiliyorsun ne güzel oysa ben oysa bennn::sos:::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

amortisörler nikelaj kaplama yahu???
onu yapabilsem zaten depoyuda yapardım...:cherry:

fotoğraf yükleme konusuna gelince...

önce bir fotoğraf çekiliyor.............:queen:

amörtüsör kollarını demiyorum kine alt tarafı kastedmiştim gri değilmi orası yoksa benim mercekler geğişikmi gösteriyo allah allah dur bidaaa bakayım :queen:

bak sen resim yükleyebiliyorsun ne güzel oysa ben oysa bennn::sos:::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

amörtüsör kollarını demiyorum kine alt tarafı kastedmiştim gri değilmi orası yoksa benim mercekler geğişikmi gösteriyo allah allah dur bidaaa bakayım :queen:

ön mü arkadan mı bahsediyorsun???
hayır arkada gri biyer yok da...:cherry:

http://imageshack.us/

buraya gir..browse ye bas..istediğin resmi bul..aç de yükle..sonrada forum kodu denilen yerin tamamını kopyala mesajının altına yapıştır... bilmem anlatabilmiyorummuyumki acep???:)

Kocaeli İl Temsilcisi

yavv sen benim ömrümü yedin heeeee:cherry: önler önler arka maşalarda aklıma geldi şimdi bak onlarıda griye aynı boyayı at , ama motorun gövdesine elleme sakın bak:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

http://imageshack.us/

buraya gir..browse ye bas..istediğin resmi bul..aç de yükle..sonrada forum kodu denilen yerin tamamını kopyala mesajının altına yapıştır... bilmem anlatabilmiyorummuyumki acep???:)

olmuyo olmuyo olmuyooo yaaa:pr::pr::pr: browse diyorum resmi buluyorum yükle diyorum küçük kutucuk içinde klink diye bir ses geliyor ve şöyle yazıyor (no files were uplaaded ) türkçeyi çözdük ya ingilizce kaldı şimdi :pr:

forum sayfasının üzerine sürükle bırak yapayım olmazmı ?:queen:

yüklemeye çalıştığın fotoğraf çok kalitelimi ?
yani 3-4 mb lık bir fotoğrafsa çok uğraşırsın..daha basit az yer kaplayan bir fotoğraf dene......

Kocaeli İl Temsilcisi
yüklemeye çalıştığın fotoğraf çok kalitelimi ?
yani 3-4 mb lık bir fotoğrafsa çok uğraşırsın..daha basit az yer kaplayan bir fotoğraf dene......

daha önce aynı proğramla denedim adresleride sayfama yapıştırdım gene sağolsun bir arkadaş düzeltmiş hani benim buggnin resimleri aynı makinadan çıkan resimlerdi ne demek istediğini anladım dur bakalım :)

senin ybr de yalan oldu :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
yalan oldu valla...

pembe yapıcam suçuda sana atıcam...:queen:

yok paşam yok ben bu işi beceremiyecem resimler 2 mb zannederim bir yerde ben hata yapıyorum mail adresi felan istiyo ayrıca resimleri 100 kb ta kadar düşürdüm ayrı proğramla onada yemedi ne hikmetse, ben girmiyorum ondan filan olmasın konununda içine ettim::eek:fftp::::uzgunum:::144::

bende bu resim yüklemeyi öğrenmeyle alakalı konu açacaktım senin üzrinde test ettim :queen: yoksa kesin millet bana dert anlatmaya çalışırken sınırlarını zorlayıp (..............) hal hatır sorarlardı :cherry::queen:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

üstadım öncelikle eline sağlık :) birde resim yükleyebilseydim :pale:
samet bence gri iyi oldu tabi canlı olarak yakından göründüğünde renkler daha canlı olacaktır arkadaş sağolsun :cat:

teşekkür ederim..
ama biraz daha açık gri daha güzel durur bence......birde zincir muhafazası plastik olduğundan ona boyayı kalıcı olarak tutturmak imkansız sanırım...

gri janta kırmızı jant şeridi de güzel gider diye düşünüyorum..:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
test test ses, 1 2 3 4 deneme ekooooo tessssttt sssssss bu bir resim yükleme denemesidir kaale almayınız :)

Son düzenleme:
hareketsiz bir parçaya sprey boya tutar diye düşünüyorum! test etmedim fakar deneyen yapan arkadaşlar vardır elbet!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar