çok teşekkür ederimtebrikler mmümtaz.
çok teşekkür ederim, sanal sergiler ile idare edeceğiz şimdilik , sayfayı takip etmeni tavsiye ederim hemen hemen her hafta sonu birşeyler çizerim allah nasip ederseSeN gerçekmisin? :cat: Ellerine yaratıcılığına,sağlık...İlerde sergilerini bekliyor olucağız..Dönüp tekrar bakıcağımm...![]()
bu sözün üzerine hiç bir şey eklenmez, doğrudurinsanoğlu isterse bir kalemle neler yapabiliyor....değilmi
yaklaşık iki senedir uğraşıyorum , geliştirdiğim konusuna katılıyorum ama profesyonel demek profesyonellere ayıp olur, çok teşekkür ederimağzım açık kaldı doğrusu,aşırı derecede profesyonelsin söyleyecek kelime bulamadım resimleri gördükten sonra.eline sağlık.
çok teşekkür ederim, kendi motorsikletimi dahi çizemedim bakalım artık ..Süper çalışmalar vallahi![]()
bi tanede kanuni windy's 125 istiyoruzz
![]()
çok teşekkür ederimÇalışmalar kusursuz! Elinize sağlık süpersiniz. :cat:
bu tarz çalışmalara gerçekci çizimler diyorlar , yani bir yere bakarak çiziliyor, hayal gücü ile bir şey kattığımda oluyor ama şu aşamada tamamen kafadan çizemiyorum, çok teşekkür ederimSevgili kardeşim,
öncelikle çalışmaların için seni tebrik ederim. Yanılmıyorsam çalışmalarını fotoğraflar üzerinden yapıyorsun. Eğer böyleyse bile ışık gölge uygulamarın gerçekten çok çok başarılı ve tebriği hak ediyor... Yok eğer bu çizimlerinde herhangi bir fotoğrafı değilde kendi hayal gücünü ve kompozisyonunu kullanıyorsan inan bana tüm motosiklet.net camiası seni tebrik etse az gelir. Bunu profesyonel fotoğrafçı bir reklamcı olarak söylüyorum. Yeni çalışmalarını da görmek isteriz. Bileğine sağlık...
çok teşekkür ederim, umarım bir kaç kişiye vesile olurda gizli yetenekler ortaya çıkarBu ne yaa :cyclopsan
Yeteneğin mükemmel eğitim almamana rağmen...
Bence değerlendir :queen:
çok teşekkür ederimTebrikler gerçekten harika olmuş![]()
Samsung fotoğraf makinem var 5.25Megapiksel bazılarında tarayıcından çıkarttık onlar çok iyi çöznürülükte, çok teşekkürlerhangi makine ile çektiniz ?
çok güzelmiş HD kalitesinde![]()
çok teşekkür ederimsanatkar doğulmaz ama yetenekli doğulur, iyi ki doğmuşsun sevgili arkadaşım![]()
çok teşekkür ederimsağlam yetenek varmış hocam, bravo![]()
ne yazıkki Kenan'ın resmini sana gönderemem çünkü bizzat kendisine gönderdimsüpersin, Kenan Sofuoğlunun çizimi çok güzel (diğerleri gibi)ben adresimi versem kenan sofuoğlunun çizimini gönderirmisin![]()
çok teşekkür ederimResimler çok güzel,elinize sağlık...:cat:
sevgili arkadaşım öncelikle bu işin üniversitesini okumuş eğitimini almış insanlardan ziyade , insanın isterse kendini geliştirebileceğini ,azmettiğinde ve sabrettiğinde neler yapabileceğini,bizlere göstermiş bulunmaktasın,
önce seni bu sabrın,azmin, ve başarından ötürü tebrik eder ellerinden öperim ,
bir dönem resim çizme olayına bende pek bir bulaştım,benimki yağlıboya çalışmaları ve genelde doğayı konu olarak ele alıyordum (çok sevdiğim için) yaklaşık 500 ün üzerinde tablo yaptım,bir çoğunu boya parasına satıp kalanınıda eşe dosta ev hediyesi olarak dağıttım, halbuki arabalarıda çok severim daha sonralarında yağlı boya yapamadığım zamanlarda aynı senin gibi kara kaleme başladım ,daha sonra araba çizme işi değilde ,yapma işine takılınca resim mesim uğraşım son buldu ,fırçalarım kayboldu gitti bir köşelere
ve şuna inanıyorumki her yaptığın resim bir öncekinden daha güzel oluyor ben artık bunun ,olması gereken son nokta olduğunu düşünüyorum ,senin adına,
bir araba bir model bu kadar güzel çizilir ama bakarak ama ezbere, ve zamanla dağarcığın genişledikçe artık kendi modellerini çizebilecek sınıra yanaşırsın ki bence sen o aşamaya çoktan gelmişsin , umud ediyorumki bu uğraşlarının bir gün karşılığını bulursun inşallah ...ulaşabileceğim adresini verebilirsen , kullanmadığım kara kalem setimi sana ücretsiz kargo etmek isterim ...
tebrikler....10 üzerinden 100 veriyorum![]()
çok teşekkür ederim, oynama yok sadece bazıları taracıyan çıktığı için renkler daha koyu gösteriyorBütün resimlerini tek tek inceledim ve hayran kaldım ama sanki bazı resimlerde oynama var ? Eğer yoksa gerçekten çok prof...
ohaaaa boyle çizimlere bir motosiklet sitesinde rastlayabiliceğime hiç sanmazdım güzel sanatlarda okuyanlar bile bu resimlerden çok çok düşük çizebilirler sen neymişssin be abi....
çok çok başarılı buluyorum peki ama niye yetenek sınavına girmedin ?
müthiş başarılı tebrikler
Vallahi mükemmel anormal bir ruh var çizimlerinde hissedebiliyorum...Ellerine sağlık kardeşim.Bakarakmı çiziyorsunuz veya kareleme tekniğiylemi çiziyorsunuz ben anlamadım nasıl çiziyorsunuz bunları?