Ybr 125 elektirik Sorunu yardım acil !

Herkese iyi günler öncelikle! 2gün önce elimde korka led fln ıvır zıvır aletler varddı denemk amaçlı aküyü acdım kutplara degdirdim kabloları calıstı orda sorun yok tamam:Fakat kontagı acdıgımda ne far ne sinyal ne marş hiç birşey calısmıyor elektirik gelmıyor ama akü boş fln deil sigorta dada sorun yok baktım acaba neden oldu yardım edebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum teşekkür ederim!Bir arkadaş kontaktan oluyor dedi ama bir ara kontagı actım far fln düzeldi ama sinyale bastıgımda sadece yanık kalıyordu sesde gitmişti sonra kontak bir açtım kapadım yine gitti kac gündür bir değişme yok:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağlam sandığın sigortanın patlak olma ihtimali yüksek.

kontağına wd 40 gibi iletkenlik ve pas söken bişey sık..... emin ol sorun çözülecektir.... motorun yağmur altında kaldığından olmuştur büyük ihtimal... yani kontak su almıştır....

kontağına wd 40 gibi iletkenlik ve pas söken bişey sık..... emin ol sorun çözülecektir.... motorun yağmur altında kaldığından olmuştur büyük ihtimal... yani kontak su almıştır....
Teşekkürler Deniyeceğim umaraım sandığınz gibidir :) kac gündür yagmur altında çünkü

sinyaller yanık kalıyo demişssin farlarının biri patlaksa bu oolabilir kontak basmıyor demişsin marş kömürü bitmiş olabilir akü sağlamsa bunları kontrol ettir

yok patlak deiğil hepsi saglam bi kere yandı dahada yanmıo hiç bişey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar