Alırım 1098 Ducati'yi yatarım virajlara..

Hani diyorlar yo sitede 600cc / 1000 cc ile neden baslanmaz al iste ornek. Bu surucu bu motoru bir kac aydir kullaniyor belli. Ne viraja hakim ne motora. Motor virajda nereye gider ise oda amin diyor. Kontraymis , virajmis, frenmis , trafik kurali imis hak getire.

bence bu adamın kaza videoları da vardır da bu kazadan sonra çekilen terbiye edilmiş halidir :mrgreen:

Adam bütün yolun çimin toprağın onun olduğunu sanmış içlerine dalmak istemiş.. Üzerine gitmeyelim :queen:

şans ama öyle çok çok da büyük bi şans değil sanki

acemi olduğu yol tutuşundan belli bende ilk videoda trafiğin hangi şeritten seyrettiğini çözemedim taki araba gelene kadar:cyclopsancanına susamış galiba DUCATI'ye yazık:pr:

Bu arada, alışmışım 4 silindirlilerin bu tarz videolarına, şimdi seyrederken çift silindirin sesi ne kötü geldi yahu; Ducati olsa bile:p

adam viraja nasıl girilir, nasıl çıkılır hiç bilmiyor..resmen altındaki motorun verdiği iştahla, bodoslama kullanıyor.. :) böyle giderse 3. videosu son olur gibi geliyor ::stretche::igne::::melek02:

Hani diyorlar yo sitede 600cc / 1000 cc ile neden baslanmaz al iste ornek. Bu surucu bu motoru bir kac aydir kullaniyor belli. Ne viraja hakim ne motora. Motor virajda nereye gider ise oda amin diyor. Kontraymis , virajmis, frenmis , trafik kurali imis hak getire.

:cat: sorsan viraj çalışıyorum der birde hırto...

ducatı bende olsa sonuna kaar yatırırım motoru altımdaki motor scooter yatıyor ama tatmin edici degil biliyorsunuz bi ducatim olsun 1 depo benzin borcum olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar