yok bu böle olmicak ben siteye sayfaya direk resmi koymak istiyorum da beceremedim uykulu uykulu olmuyo yarın bakacağım :cat:
www.imageshack.us adresinden de yükleyebilirsin fotoğrafları.
Browse kısmından fotoğrafı seçiyorsun ve şimdi yükle ibaresine tıklıyorsun.
merhabalar, motolizden aldığımız hava filtresi maalesef uyum sağlamıyor saplamalar alakasız ve yerine oturmuyor. Motoliz ise konuya duyarsız ve müşteri memnuniyet adeta sıfır başka bi servisten almanızı kesinlikle tavsiye ederim 3 kuruş kar edicem derken boşu boşuna masraf yapmayın.
Sen olmuyor deyince bugün denedim bendeki filtreyi.
Hakkaten de filtre tam oturmuyor.
Daha doğrusu yandaki 2 delik denk geliyor da üsteki delik denk gelmiyor.
Üsteki deliğin tepesini biraz kesmek ve deliği aşağı kaydırmak(açmak) gerekiyor.
Filtrenin çevresi tam uyuyor Allah'tan.
Az biraz tadilat gerekiyor sadece. Yok yere uğraş gerçi.
Motoliz'in ilgisizliği konusuna da katılıyorum ayrıca.
Bu filtreyi aldığımda birkaç mesaj atmıştım ama cevap alamadım.
Sözde sitede ürünün kargosu 4.5 TL gözüküyordu ama 7 TL tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada;
Geçtiğimiz aylarda aldığım Super8 camını, camda biraz değişiklik yaparak motora taktım.
Super8 camı Agility'nin kafa grenajına tam oturmayınca göz kararı bir ölçü aldım ve camı(plastiği yani) el motoru ile kestim.
Kafa grenajına bolca silikonla tutturdum camı.
Camı yapıştırmadan önce camın oturacağı kafa grenajınının orta kısmını folyo ile kapladım.
Camı folyolu kısma yapıştırdım yani.
Camı niye kafa grenajının şeklinde kesmediğimi sorabilirsiniz.
O iş hakkaten fazlaca uğraş verici olacağı için hiç bulaşmadım.
Şeffaf bir cam olsa idi kafa grenajının ilgili kısmının nerede kaldığını görerek camı ona göre üsten çizerdim ama bu camda o işi yapmanın mümkünatı yok malum.
Camde delikler olduğu için de o delikleri gözeterek bir şekil vermek gerekiyordu.