Başlıkta ses seda yok..
Ben gene de değişiklikleri yazmaya ve görüntülemeye devam edeyim
Bugün TEX marka topcase satın alarak ( 50 TL) montajını gerçekleştirdim.Kendisi küçük ama kaskımı içine alabilecek kadar da büyük. En önemlisi, artçı için bir sırt dayama yeri oluşturdu ki benim için önemli meselelerden birisi idi bu..
İçine becerebilirsem fren/stop ışıklarına entegre bir led sistemi döşemek gibi procelerim var :mrgreen:
Buyrun, yakışıp yakışmadığı konusundaki fikirlerinizi paylaşın..
![]()
![]()
dostum sahibinden,e bak bulursun sürüsüne bereket var sana yakın bulursan temiz yakala hemen :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 ----------
abi bu soyledıgın çamurluk modifisi yada guzel gorunmesı adına sokulen parça olmaması halındemi oluyo![]()
bugrahan55 30.000 km de 2006 model masrafsız bir 250 comet var. Lastikler yeni degişti. (metzeler), zincir dişli degişti(did), akü degişti ve diger rütin bakımlarıda düzenli olarak yapılıyor. Fiyat olarakta 4000 tl civarı.
---------------------------------------------------------------------------------
Bu arada arkadaşlar bizim 250 hyo'ların arka tekerden ne su geliyormuş yahu. Geçenlerde hafif yagmura yakandım aslında yakalandımda sayılmaz yola çıkarken yagmur kesip güneş açmıştı ama yolda kalan su bana yetti
Arka tekerden gelen yagmur suyu oldugu gibi sırta ordan da süzülerek malum bölgeye gidiyor. Yol boyunca hertaraf kupkuru ama orası fena ıslandı. İşin ilginç tarafı bu güneşli havada oluyor. :mrgreen:
Hyosung plakalıgın açısını 2-3 cm degişse veya uzatsa bu sorunu yaşamazdık. Zaten arka tekerin plakalıktan taştıgı bariz bir şekilde belli oluyor.
Evet lastiklerin işini yaptıgına şüphe yok ama arka çamurluk işini dogru yapmıyor
Bu arada topcase'yi naked motosiklete yakıştıramadıgımdan dolayı hiç düşünmedim ama enduro motosikletim olsa ilk alacagım aksesuar kesinlikle topcase olurdu.Ufacık bir poşedi dahi taşırken sorun yaşıyorum.
hayırlı olsun tekerınız duz bassın kazasız belasız surusler dılerım darısı basıma motor sahıbınden.com da ılanı vardı sanırım resımler yabancı gelmedı umarım hesaplı almıssınızdır tekrar hayırlı olsun@Osbourne ve @overcloud
Teşekkürler öncelikle. Direk 150-160 ı görmüyor tabiki. 120 ye kadar sorunsuz çıkıyor. Sonra 140 ve dediğin kasma gerçekleşiyor. Yolun durumu ve rüzgara göre 150-160a çıkıyor diyebilirim. İstanbuldan dönüşümde köprüyü geçip otoyola girdikten sonra inanılmaz bir rüzgar vardı. 120-130 sabitleyip gidebildim. Daha hızlanmak için vites düşürmem gerekiyordu.
Hyosungsource'a girip birkaç şey almam gerekiyor. Öncelikle muayeneyi ve sigortayı halletmem gerekiyor. Boya işi acil değil zaten. Biraz önce tekrar denedim ve ikinci diske gerek olmadığını gördüm. Yüksek süratlerde bile kombine fren çok iyi durmamı sağlıyor.
Ön lastik berbat durumda. Yarın ilk iş onu değiştiriyorum. Senkron ayarına gerek varmı yok mu bakacağız. Ama karbüratörlerin temizlenmesi gerek diye düşünüyorum. Çünkü bazen gaz yememezlik yapıyor. Makinayı 300 km kadar kullandım belki 3 defa yapmıştır . Bir an gaz yemiyor hissi uyandırıyor. Ayrıca gece çıkınca fark ettim içindeki ampul kendisini bile aydınlatmıyormuş. Kısa uzun hiç fark etmiyor. Yarın osram nightbreaker bulabilirsem alacağım yoksa onda spariş edeceğim.
Yağ filtresinin hiç değişip değişmediğinden emin değilim. Usta değişmemiş gibi dedi. Balata spreyi ile temizlendi ama şöyle bir 1500-2000 km sonra değiştiririm yağını. O zaman filtreyi de değiştiririm.
Biraz masraf yaptıktan sonra benim için iyi bir geçiş makinası olacaktır. Gerçekten elinin altında güç olması, gaz açtığında uzayabilmen harika bir duygu.![]()
Usta 10-40 yağı beğenmedi. Çok ince dedi. 1000 km sonra 15-50 koyacağım. Gaz açarken benzine acımıyoruz ama yağı çok görüyoruz bazen. İyi bir yağ da koyacağım. Hem yağ filtresi değişir. Hemde iridyum buji alabilirsem orjinal ngk çok daha randımanlı olacaktır.