okul bitiyor askerlik erteleme???

arkadaşlar aklıma birşey takıldı 2 ay sonra okulum bitiyor 2senelik myo lu peki okul bitince askerlik erteleme şansımız oluyomu??? açıktan felan okumayı düşünmüyrum 4 seneye çıkarmayıda düşnmuyrum??? erteletebiliyomuyuz erteletiyrsak kaç sene?:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 yıl tecil hakkın var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eki bir bilgi daha, askerlik şubeleri nüfus cüzdanlarına fena halde takmış durumda. Eğer nüfus cüzdanında yeni bir fotoğrafın yoksa hiç boşuna sıra bekleme önce onu değiştir.

Eki bir bilgi daha, askerlik şubeleri nüfus cüzdanlarına fena halde takmış durumda. Eğer nüfus cüzdanında yeni bir fotoğrafın yoksa hiç boşuna sıra bekleme önce onu değiştir.

saol bilgi için resmdeki bna benzemiyo değişmek lazım:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erteleme boşver.Git bi an önce askere.Kaçış yok eninde sonunda yapacaksın askerliği.Yaş ilerledikçe daha çok koyuyo insana.Abi sözü dinle.Sakın tecil ettirme.

Erteleme boşver.Git bi an önce askere.Kaçış yok eninde sonunda yapacaksın askerliği.Yaş ilerledikçe daha çok koyuyo insana.Abi sözü dinle.Sakın tecil ettirme.

işe başlamayı düşünyrm ilk işe başlıym bi tecrube edinym askerden snra bnm için iş konusunda daha iyi olacak:cat:

Yau niye düşünmüyorsun aöf ??? Git yaptır kaydını ertele askerliğini kafan rahat olsun mis :)

işe başlamayı düşünyrm ilk işe başlıym bi tecrube edinym askerden snra bnm için iş konusunda daha iyi olacak:cat:

Gayet akıllıca iş tecrüben olmadıktan sonra askerliğini yapmış olsan bile ölmüş eşşek fiyatına çalıştırmaya kalacakları için, hesap mantıklı. Zaten hakkın olan bir 2 yıl tecili kullanıyorsun devlet de sana bu tecili bu durumu hesap ederek veriyor. Bu arada benden de sana tavsiye 4 yıllığı bitirmeyi de düşün. Açık Öğretim olur, hem çalışır hem 4 seneliği bitirirsin. İleride faydasını göreceksin

hıc erteleme dırek bas gıtt benden sana tavsıye bende myo bıtırdım hemen gıttım ulan bıtermı bu askerlık dıyodum bak gelelı 2 ay oldu :) bıtıyo hıc bekleme vakıt kaybetme uzattıgın her sene senın hayatından bos bı sene olaraka gıdıyo unutma ;)

bencede erteleme...sadece zaman kaybı önünde engel... ben geldim 25 yaşına..3 tertip asker olacağım... evli bir çocuk babasıyım..keşke önceden gidip gelseydim....

aöf de benim bölümüm yok yani grafik tasarım:S işletme felan var ondad sayısal var yapamam biliyorm:S o 2 senede zaten çalışıcam iyi bir tecrube olcak bnim için boş gezmicem bakarsınız askerlikd düşer:D baklım ya hayırlısı.

4 yıllık düşünürsen daha güzel geçer askerliğin yoksa 15 ay 15 yıl gibi gelir aslanım.işi felan düşünme önce oku.

bencede erteleme...sadece zaman kaybı önünde engel... ben geldim 25 yaşına..3 tertip asker olacağım... evli bir çocuk babasıyım..keşke önceden gidip gelseydim....

Hacım sen de her şeyi hızlı yaşıyorsun yahu. 25 yaşında çocuk. Oy oy oy. Allah bağışlasın da; 25 yaşımda iken çocuk sahibi olmasaydım ne olurdu düşünemiyorum bile

2yıl tecil hakkın var. sonra da sınava girer bir açıköğretime kayıt yaptırırsın, AÖ bürosundan alacağın evrakla yine 2yıl tecil ettirirsin, sonra gider kaydını sildirirsin. 2yıl sonra yine sınava girersin vs........

Bugün askerlik yapmadan yapılan iş başvuruları zor kabul ediliyor. ben baya bi zaman işsiz kaldım sonunda özel bi firma beni işe aldı ama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar