Sitedeki "polis" abilerimden yardım??

Benim şöyle bir problemim var, bugün motorumla işe giderken cebimden telefonumu düşürmüşüm :( Telefonu bulamadım zaten işe başlayacaktım fazla arayamadım. Sizden (Polis abilerimden) şöyle bir ricam var. Telefonun kasko'su var ama kaybolmayı karşılamıyor sadece zorla gasp veya fiziksel temaslı kapkaç'ları karşılıyor. Bana uydurukta olsa bir zabıt tutturacak yardımsever bir polis lazım. Sitede bulunduğumdan beri her türlü derde deva oldu burdakiler, umarım benim derdimede bir deva bulunabilir...

aha resmi evrakta sahtecilik :)

şaka bir yana geçmiş olsun tanıdığın akraba falan bulabilirsen öyle daha kolay olur ama bence buradan zor :)

Arkadaşım ne dediğinin bile farkında değilsin. Birde alenen konu açmışsın. Cahilliğinde bukadarı olmaz yani cinsinden.
Adminler az sonra silerler.

Yaw yasa dışı yarış videoları bile yasak sen kanun koruyuculardan yasa dışı istekte bulunuyorsun. Saçmalığın dük alası.

Son düzenleme:
bu istek sanırım biraz sahtecilik oluyor :silent:

Kısmen ama amacım kimseye zarar vermek değil, sadece kasko'ya para ödedim bi şekilde işe yaramasını istiyorum... Sizde beni anlayın kendi paramla aldığım bir telefon daha taksitleri bile bitmemişti =(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

Arkadaşım ne dediğinin bile farkında değilsin. Birde alenen konu açmışsın. Cahilliğinde bukadarı olmaz yani cinsinden.
Adminler az sonra silerler.

Yaw yasa dışı yarış videoları bile yasak sen kanun koruyuculardan yasa dışı istekte bulunuyorsun. Saçmalığın düz alası.

Bırakta o açıklamayı kanun koruyucuları yapsın! Tek birşey diyorum, benzer bir olay başına geldiğinde anlarsın beni. Ayrıca Kasko denilen şey tam bir düzmece. Herşeyi karşıladığını yazıyor ama aslında hiçbirşeye çözüm üretmiyor, çok zor ihtimallere karşı koruyor. Benim ki sadece etkiye tepki! İstersen gir bi telefon kasko sitesine ve açıklamaları oku o zaman ne demek istediğimide anlarsın!

Kocaeli İl Temsilcisi
olan olmuş geçmiş olsun ben polis değilim fakat olsaydım anlatmaya çalıştığın tarz bir düzene razı gelmezdim, sende haklı olabilirsin ancak sana sadece telefonun üzerine bir bardak su içmek ve bir sonraki alacağın telefonu da ful kasko yapmak kalıyor...

aha resmi evrakta sahtecilik :)

şaka bir yana geçmiş olsun tanıdığın akraba falan bulabilirsen öyle daha kolay olur ama bence buradan zor :)

Sağol teşekkür ederim... İlk aldığımve kendi alın terimle parasını ödediğim birşeydi. Telefondan öte sevdiğimle bağlanmamı sağlayan çok daha önemli bir aletti. Motorum bir telefonum ikinci sıradaydı...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kasko dalavereden ibaretse, niye para ödedin be kardesim?
Millete açiklama oku diyecegine,sen okusaydin ya en basta.
Ise yaramayan biseye niye para ödedin?

olan olmuş geçmiş olsun ben polis değilim fakat olsaydım anlatmaya çalıştığın tarz bir düzene razı gelmezdim, sende haklı olabilirsin ancak sana sadece telefonun üzerine bir bardak su içmek ve bir sonraki alacağın telefonu da ful kasko yapmak kalıyor...

Her türlü kasko aynı şekilde ufak ek açıklamalarla başına gelebilecek düzeni ortadan kaldırıyor. Bütün açıklamaları okuyunca aslında boşuna para ödediğin milletin cebini doldurduğun birşey olduğunu anlıyorsun. Belki sahtecilik gibi gözükse de aslında sadece sisteme bende belden aşağı vuruyorum. Hem kimseye zarar vermiyorum ki!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

Kasko dalavereden ibaretse, niye para ödedin be kardesim?
Millete açiklama oku diyecegine,sen okusaydin ya en basta.
Ise yaramayan biseye niye para ödedin?

Çünkü detaylı açıklamalar paketin içindeydi ve almadan paketi açamıyordun. Başıma gelince öğrenmiş oldum... Konu benim yaptığım hata mı yoksa çözüm üretmek mi??

polis mensupları cevap verir mi bilmem ama avukat ve doktor olanlar cevap verecektir.

al şu 200 lüğü de kendine bir telefon al ...

Yukleresim.com

İstediğin şey hırsızlık:farao:
ayrıca ben polis olsaydım internetten sahte belge isteyen birinede güvenmezdim

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çünkü detaylı açıklamalar paketin içindeydi ve almadan paketi açamıyordun. Başıma gelince öğrenmiş oldum... Konu benim yaptığım hata mı yoksa çözüm üretmek mi??

Konu senin yaptigin hata maalesef.
Bu sorunun bir çôzümü yok.
Içinde ne oldugunu bilmedigin bir paket satin alip, sonra dolandirildim gibi bir seyler söylüyorsun.
Parayi bu kadar kolaymi kazaniyorsunuz da bakmadan etmeden mal satin aliyorsunuz?

Hadi oldu, çok istiyordunuz,bir an önce kavusmak için acele edip bir hata yaptiniz.
Iyi de evine helal ekmek götürmeye çalisan bir polis memuru niçin kazancina bu harami bulastirsin?
Sen evrakta sahtecilik yapmayi teklif ediyorsun.
Bunun hesabi nasil verilir hiç düsündünmü?

.pdf uzantısını açacak programa sahip değilim. Buraya yapıştırırsan daha makbule geçer. Eğer ciddi bir problem teşkil edecekse öğrenmiş olurum ;)

Burada yapmaya çalıştığın şeyin kanunlar çerçevesinde düpe düz dolandırıcılık olduğu yazıyor. Ayrıca poliside teşvik etemek vsvsv. Nitelikli dolandırıcılağada girebilir.
Ceza hukukcusu arkadaşlar yada avukatlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler.

Dolandırıcılık
MADDE 157. - (1) kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası verilir.

Özetle budur.

Geçmiş olsun. Başının gözünün sadakası olsun. Giden gitmiş. Üzülme diyemiycem ama o telefonun gideceği varmış.

Şimdi sen kendi acından ne dediğinin farkında değilsin. Bi daha düşün istersen. Telefonunun gittiği değil birde başını belaya sokacaksın.:farao:

Belkide giden telefona çok üzüldüğüm için karşı tarafın halini pek düşünmedim. Belki de gerçekten yaptığım şey büyük bir hata olabilir? Umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez inanın çok kötü bir durum. Bişeyler için para harcayıp karşılığını alamamak...

Dert ettiğin şeye bak ekle beni ben hallederim sıkma tatlı canını :wiinkk:

Konu senin yaptigin hata maalesef.
Bu sorunun bir çôzümü yok.
Içinde ne oldugunu bilmedigin bir paket satin alip, sonra dolandirildim gibi bir seyler söylüyorsun.
Parayi bu kadar kolaymi kazaniyorsunuz da bakmadan etmeden mal satin aliyorsunuz?

Hadi oldu, çok istiyordunuz,bir an önce kavusmak için acele edip bir hata yaptiniz.
Iyi de evine helal ekmek götürmeye çalisan bir polis memuru niçin kazancina bu harami bulastirsin?
Sen evrakta sahtecilik yapmayi teklif ediyorsun.
Bunun hesabi nasil verilir hiç düsündünmü?

Yahu adam birşey istemiş niye bu kadar üstüne gidiyorsun be adam :p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar