Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sizin bu motorların ikinci el piyasası ötv indirimine rağmen, honda cbr250r'a rağmen neden düşmüyor? sadece öğrenmek için soruyorum.

Biz bu motorları ötv indirimiyle almadık ki ötv indirimiyle verip zarar edelim.İndirimden yararlanmak isteyen gitsin 0'ını alsın ozaman.
cbr250r yeni geldi ve 2. el piyasasına daha düşecekte,herhangi bir kronik sorunu olcak mı olmayacakmı acebaları, falanları filanları var daha.Bu bizim motorların fiyatına sekte vurdurmasını gerektirecek bir durum değil bence.Gene isteyen gider cbr sini alır tıpkı şimdi ninjalarda olduğu gibi.Herkesin malı kendisi için değerlidir o yüzden yok ötv den yok cbr den yok bilmem neden biz niye motorlarımızı öldürelim.
Git bak bakalım 600f lerin, 600rr'ın fiyatları düşüyor mu? 2.el piyasası sürekli el değiştiriyor ve sınıflarında en çok tutulan motorlar.gt250r da kendi sınıfında tutulan bir motor olduğu için fiyat düşmesi çok yavaş olur diğer motorlara göre.Bununda sebebi müşterisi bol.Bunlar benim şahsi fikirlerim katılırsınız katılmazsınız o ayrı.

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler..2011 yeni kuyruklu 250R kullanan yokmu hala aramızda?eskiyle arasındaki farkı merak ediyorum açıkçası..sadece kuyruk tasarımından ibaret mi yoksa bu motor..

sizin bu motorların ikinci el piyasası ötv indirimine rağmen, honda cbr250r'a rağmen neden düşmüyor? sadece öğrenmek için soruyorum.

160km hız gt250r 17sn cbr250r 30sn
Yedek parça falan diyenler internette yazdıklarının farkında mı acaba bişeye ihtiyacı varsa çok hızlı bir şekilde temin edebiliyorlar hiç sorun değil.

Malzeme kalitesi konusunda honda daha iyi doğrudur. Ama bunu 10-12 yaşındaki motorlar için konuşalım 2-3 ler için değil.

bugun beşiktaşta yeni kasa gt gördüm arkadan yakışıklı olmuş.
Bende 660'ımı aldım alette öle tork varki 3.vites gazı açınca yanlamaya baslıyo :)

hepinize iyi geceler..2011 yeni kuyruklu 250R kullanan yokmu hala aramızda?eskiyle arasındaki farkı merak ediyorum açıkçası..sadece kuyruk tasarımından ibaret mi yoksa bu motor..

ilk izlenimler;
Kuyruk ile beraber oturuş pozisyonu da değişmiş.
Motor bloğu(motorun motoru yani :) ) olduğu gibi siyah.
Elcikler daha ince
önde anahtarın takıldığı yerdeki demir plaka siyah daha kibar ve değişik birşey olmuş.
Motor aynı motor gibi.

kendi yorumları ise şöyle;

Improved geometry improving the handling and stability
Motorun kontrolünün kolaylığı , stabilitesi arttırılmış, şekli güzelleştirilmiş :)

Upgraded tail section with a slimmer look
Kuyruk daha ince olarak tasarlanmış

Easily removable rear fender
Kolayca çıkarılabilen çamurluk varmış

Clear tail light lens with LEDs
Stoplar Led olarak değiştirilmiş daha arkadan net görüntü için

Improved seat
Sele güzelleştirilmiş

Redesigned triple tree
Bunu anlamadım triple tree ne ise yeniden düzenlenmiş

Electronic Fuel Injection
Bu bazı ülkelerde 2010lar karbüratörlü olduğu için yazılmış galiba

Aggressive Styling

Upside-Down Forks
inverted çatal

Digital Instrumentation
hikaye :)

Heavy Duty Tie Down Points
bunu da anlamadım :D

2009 ların göstergesi böyle değil diye biliyorum. yanılıyorda olabilirim? 2009 sahipleri linke bakabilirler mi?

Aynen değil, devir saatinin içi beyaz olmalıydı.
Ayrıca motorda hiçbir sticker yok, boyanmış olma ihtimali yüksek.
Bunlara ek olarak da 6200 çok fazla bi fiyat. Her ne kadar konudaki arkadaşlar motorlarını çok sevip fiyatlarını yüksek tutsalar da. Her şeyin bir ederi var sonuçta. Kimse kızmasın gücenmesin, bende bi Hyosung kullanıcısıydım 2-3 hafta öncesine kadar GV250 mi sattım.

Honda CBR250R ile Hyosung GT250R karşılaştırmasını açık ara fark ile Honda alır.
100 km ye kaç saniyede çıktığından daha önemlisi 100 kmden kaç saniyede 0'a inebildiğidir.

Kimse inkar etmesin Hyosung'un güvenlik standartları üst seviyede sayılmaz. :cat: Bu kaliteden, performanstan, tipten kısacası her şeyden önce gelir.

Bunlara ek olarak da 6200 çok fazla bi fiyat. Her ne kadar konudaki arkadaşlar motorlarını çok sevip fiyatlarını yüksek tutsalar da. Her şeyin bir ederi var sonuçta. Kimse kızmasın gücenmesin, bende bi Hyosung kullanıcısıydım 2-3 hafta öncesine kadar GV250 mi sattım.

Honda CBR250R ile Hyosung GT250R karşılaştırmasını açık ara fark ile Honda alır.
100 km ye kaç saniyede çıktığından daha önemlisi 100 kmden kaç saniyede 0'a inebildiğidir.

Kimse inkar etmesin Hyosung'un güvenlik standartları üst seviyede sayılmaz. :cat: Bu kaliteden, performanstan, tipten kısacası her şeyden önce gelir.

Valla durmak isteyen arkadaş gitsin abs'li bir motor alsın en güvenlisi odur :queen: ama Hyosung da çift ön disk honda da tek ön disk olduğunu unutmayalım :cat: ve bunu test etmeden kimse bilemez.Bence bu şekilde karalama yapmayalım.Senin frenlerinde bir sıkıntı olabilme ihtimalide var o yüzden genelleme pek hoş olmamış hocam.Hondanın kalitesini kimse inkar etmiyor zaten hatta bana sorarsan Japonlar avrupalılar arasında da tek marka Honda tabiki ama Hyosung da kötü bir motor değil.Hyosung dandik bir marka olsaydı pazarı bu kadar geniş olmazdı ve bizde yoğun araştırmalar sonucu bu motora gönül veripte almazdık :rendeer: Sevgi ve saygılar

CBR250 den konu açılmışken yabancı forumlarda cbr250nin abs siz versiyonunu kimse almıyo diyebilirim bu motorun en büyük özelliklerinden biriydi abs. ama onuda türkiyeye getirmediler.sonuç olarak işin bi esprisi kalmadı abs siz cbr250 çok büyük eksik

Valla durmak isteyen arkadaş gitsin abs'li bir motor alsın en güvenlisi odur :queen: ama Hyosung da çift ön disk honda da tek ön disk olduğunu unutmayalım :cat: ve bunu test etmeden kimse bilemez.Bence bu şekilde karalama yapmayalım.Senin frenlerinde bir sıkıntı olabilme ihtimalide var o yüzden genelleme pek hoş olmamış hocam.Hondanın kalitesini kimse inkar etmiyor zaten hatta bana sorarsan Japonlar avrupalılar arasında da tek marka Honda tabiki ama Hyosung da kötü bir motor değil.Hyosung dandik bir marka olsaydı pazarı bu kadar geniş olmazdı ve bizde yoğun araştırmalar sonucu bu motora gönül veripte almazdık :rendeer: Sevgi ve saygılar

Açık söylemek gerekirse Hyo'nun frenlerini beğendiyseniz bi japona binip nasıl bi fren var görmenizi isterim.
Çift disk bence görüntüden öte gitmemişti.
Önemli olan ne marka pompa ve merkez kullanıdığıdır.

Hyo'nun gittim balatalarını değiştirdim belki ondandır diye ama genede o cbrdan alıştığım frenı bulamadım.

Ama 0-100 İyidi it gibi gidiyo meret :queen::queen:

Hondadaki önde tek diske karşılık Hyosungda çift disk var. Ve yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki CBR250R'lar abssiz olanlar.
Sen neye göre dedin bunu?

marşa basmıyor

slm arkadaşlar benim motorum marşa basmıyor marş düğmesine bastığımda akünün ordan tık tık diye bir ses geliyor ama marşa basmıyor motoru yaklaşık 20-25 gündür hiç çalıştırmadım akümü boşaldı sice enson bıraktıgımda hiçbir sorunu yoktu çünki...

Hondadaki önde tek diske karşılık Hyosungda çift disk var. Ve yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki CBR250R'lar abssiz olanlar.
Sen neye göre dedin bunu?

ABS denilen şey daha hızlı yavaşlatsın diye konulmuyor.
Kaygan zemin yada Panik frende ön lastiğin kitlenmeden durmasını sağlıyor.

+olarak abs fren mesafesini uzatır.

Bende kullandım hyo bınmeden atıp tutmuyorum.
Çift disk görüntüden öte geçmemiş.

akü bitmiştir ustam takviye yaptır veya çıkart biyerde şarj ettir. veya arabalarda ki gibi 2 ye tak vurdur :)

Bahsettiğim güvenlik eksiği, 15000 km kullanıp da değiştirilmeyen, hala tırnakları iyi denilen, iğrenç shinko lastikleri.
Alındığı zaman direk değiştirilmesi gerekiyor. Direk aldığın gibi 500 TL masraf yapıyosun.

ABS denilen şey daha hızlı yavaşlatsın diye konulmuyor.
Kaygan zemin yada Panik frende ön lastiğin kitlenmeden durmasını sağlıyor.

+olarak abs fren mesafesini uzatır.

Bende kullandım hyo bınmeden atıp tutmuyorum.
Çift disk görüntüden öte geçmemiş.

Hocam abs denen şey daha hızlı yavaşlatsın diye takılıyor.Lastiğin kitlenmeden durmasını sağlıyor dediğin gibi ama abs fren mesafesini uzatmaz aksine kısaltarak kaymayı önlediği için fren mesafesini azaltır:cat:
Dediğim gibi ikisi arasındaki farkı ancak sürerek ve sağlıklı motorlarla anlayabiliriz ben ezbere konuşmak istemem.
Ama Hyoya haksızlık yapmayalım çift disk süs olsun diye konmamış her ikisinde de mekanizma var:queen:.Bana sorarsanız 100km hızı geçen bütün araçlarda Abs olmalı abssiz araç boş araçtır.o yüzden ne hyoyu nede cbr yi bu konuda tartışmak mantıksız sonuçta frene asıldın mı ikiside kitler ve her ikiside sakat :p
Gene dediğim gibi isteyen gidip istediği motoru alsın ama kimse burda başkasının motorlarına ok atmasın hocam.Bu motor sınıfında kendini kanıtlamasaydı ne bukadar müşterisi olurdu ne de pazarı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

Bahsettiğim güvenlik eksiği, 15000 km kullanıp da değiştirilmeyen, hala tırnakları iyi denilen, iğrenç shinko lastikleri.
Alındığı zaman direk değiştirilmesi gerekiyor. Direk aldığın gibi 500 TL masraf yapıyosun.

Kimine iğrenç gelir kimine güzel.Beni rahatsız eden bir durumu olmadı şimdiye kadar.Doğru olabilir bu konuda pek çeşit denemediğim için aradaki farkı bilmiyorum.Başka lastik deneme fırsatım olsa belki bende senin gibi düşünebilirim ya da fark yokmuş diyebilirim ama bir çok kişinin beğenmediği doğru:cat:

UNdocab yorum için teşekkür ederim..sadece görsel bir değişiklik olmuş anlaşılan..en azından sürüş kalitesinde ve yazılımda da bazı değişiklikler beklerdim açıkçası..yeni kasaların sanırım arka lastik 130 dan 150 ye çıkartılmış.bu em yakıt ta hemde performansta eksi yaratacaktır muhakkak.keşke biraz görsellik yanında teknik olarak ta geliştirselerdi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar