Fren Balatasi Kırıldı

Merhaba arkadaşlar benim Arora 100 lük motorum var cup tarzi,sabah giderken frene bastim birden kırıldı acaba büyük bi masraf açarmı diye almadan size sormak istedim Şimdiden Teşekkürler

Balata çok pahalı bir parça değil. Sanırım takım olarak 20-30 TL. civarı iş biter. Burada işin aslı mademki motosiklete biniyorsun masrafını korkmadan ve göz kırpmadan yapmalısın. Çünkü bunun üzerinde canını taşıyorsun.

sadece fren balatası kırıldıysa yeni bir balata ile sorun ortadan kalkabilir. başka hasar var mı?

Arkadaşlar Teşekkürler yorumlarınız için sadece fren balatasi giderken frene bastım birden çat diye bi ses geldi baktım fren diski kırılmış bunun için sadece fren diski almam yetermi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

Ayrica motor 180 bin küsür km yi gördü şimdiye kadar ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

disk nasıl kırıldı? kırık bir şekilde balataların arasında dönmeye devam ediyor mu? bence bu Çok tehlikeli.

Kardeş kırıldıgını görünce direk bıraktım açmadım daha motoru disk kırık bi şekilde duruyor somununun çıkardım öyle bıraktım tam bi bilgim olmadan birşey yapmayım diye yane şuanda arka fren yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Birde 180 bin km de ilk defa kırıldı Beyler sizce bu iyimi

Adam balatanın diskin ne olduğu konusunda şüpheli. Üstüne üstelik km sayacının sonundaki 100 mt lik sayacı da km ye dahil edip 18.000 olan moturu 180000 sanıyor. Ya dalga geçiyor yada neye bindiğini bilmiyor :D

Kardeş ben balata diye biliyorum arkadaş orası disk dedi bende ondan söyledim bide bu kırılmanın yağ ile alakası olabilirmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------

Adam balatanın diskin ne olduğu konusunda şüpheli. Üstüne üstelik km sayacının sonundaki 100 mt lik sayacı da km ye dahil edip 18.000 olan moturu 180000 sanıyor. Ya dalga geçiyor yada neye bindiğini bilmiyor :D

Kardeş benim motor konusunda cok bilgim yok bildigim kadarını yazıyorum
Yinede sagolun yardımlarınız için

Bilmediğin ve öğrenmen için söylemek istedim, Motorunun km sayacını nasıl okuman gerektiğini. Sonra millet Arora ya bak 180.000 km gitmiş demesin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar