orjinalmi almak istiyorsun yoksa farklı bişeymi.Jinlunları farı bizimkiyşe aynı sanırımarkadalar mct ıcın farımı degıstırmek ıstıyorum nerden bulabılırım alacasgım bır kac parca daha var sızler bu tarz urunlerı netten sıparıs vererek alabılecegım bır sıte bılıyormusunuz?

yok farklı ıstıyorum bugun cıft h4-3 uzun -kısa k8000 xenon aldım
motorsıklet alarmı aldım yaza motoru super bır hale getırmek ıstıyorum yarında buyuk ıhtımalle 4lu sınyal cekecegım . sımdıde netten buldugum bır farı sızlere gosterıp yorumlarınızı almak ıstıyorum.
[
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
çift ampüllü far sistemi aldıgım xenonların ıkısınıde bırını sagdan bırını soldan olmak uzere takmayı dusunuyorum sızce nasıl olur ?
Doğru,bizim mct lerin tutacak yerleri arkadan 2 li,ama olsa süper olurdu çift far sistemi tam xenon a göre olmazsa ayak yaptırırsın ona göre,Bu arada xenon konusnda bilgi verirmisin kaça aldın gücü vs.Bu far MCT ye olmaz. Çünkü bu kulaklı modeller için. bunu illa oturtacam diyorsan uygun çapta far kulağı da bulman gerekli.
burada mct için jant var bak bakalım150 - 200 civarında diyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
hem ön hemde arkayı değiştirmek istiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
tiger 250 jantı varmış ve ebatları 130x90x15 miş fakat kampanası büyük diyor kampana değiştirmen lazım dedikampanasını buLabiLirmiyim acaba ?
Doğru,bizim mct lerin tutacak yerleri arkadan 2 li,ama olsa süper olurdu çift far sistemi tam xenon a göre olmazsa ayak yaptırırsın ona göre,Bu arada xenon konusnda bilgi verirmisin kaça aldın gücü vs.
Doğru,bizim mct lerin tutacak yerleri arkadan 2 li,ama olsa süper olurdu çift far sistemi tam xenon a göre olmazsa ayak yaptırırsın ona göre,Bu arada xenon konusnda bilgi verirmisin kaça aldın gücü vs.
Selam bende far için yardımlarınızı rica edicem Ebay.com dan şu ürünü buldum
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SLIM-Ballast-H4-Bi-Xenon-HID-Kit-Bike-Motorcycle-6000K-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a09610a5cQQitemZ180545981020QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
kargo dahil fiyatı 58$ yada sizin tavsiye edeceğiniz başka bir marka model varmıdır?
burada mct için jant var bak bakalım
http://www.ugurstore.com/urun/urun_detay.php?uid=42
80 TL ye aldım. uzun kısa 6000 K (ileride 8000 k ampul takıcam balast 12000 e kadar destekliyor) Motosiklet için tasarlanan bir ürün olduğu için. Balastı çok küçük. Deponun altına montajladım. Memnunum genel olarak. tesisattan 35w çekiyor. motorumun ampul gücü 55-60 w arasında olduğu için tesisatı rahatlıkla kaldırıyor. Uzun yolda denemeden kesin birşey söyleyemeyeceğim. selektör yaparken sıkıntı oluyor. Pek farkedilmiyor. Ama sis farı da takacağım motora uzunlara.
Bua rada linkteki ürünü kullanıorum benYeni farkettim
Sağlıcakla.
pek iyi anlatılmıyor bu motor tip olarak benim hosuma gidiyor ama
Selam kardeş. Ben de mct alıyorum bugün nasip se. Ön camı nereden temin edebilirim? Bilgi verirsen sevinirim.

arkadaşlar slm.
bugün mct ile dolaşmak için garajı açtığımde içerde hafif bi benzin kokusu vardı.jikleyi çektim marşa bastım güzel bi şekilde çalıştı.
bi kaç dakika sonra benzin göstergesi yandı.
motoru garajdan çıkardım yan ayaklık üzerinde dururken farkettim ki depodan benzin musluğuna bağlanan hortumdan benzin akıyor. hortumun uç kısmı yarılmış.
hemen motoru durdurdum hortumun yarık uçlu kısmını çıkarttım ve bi iki santim keserek tekrar taktım benzin musluğunun olduğu yere ondan sonra motor çalışmadı.r: bu arada benzin muluğunu çevirirken yuvarlak kısım elimde kaldı.
ale:
şimdi ne yapmam gerek. yardımlarınızı bekliyorum.
Selam kardeş. Ben de mct alıyorum bugün nasip se. Ön camı nereden temin edebilirim? Bilgi verirsen sevinirim.

teşekkürler alp. sislerin sparişini verdim bide hava filitresi istyorum bunun markası modeli nasıl olacak ramzey qm 250 ye iki hava girişine iki hava filitresi takmıslar bende mi oyle yapacam yoksa y hortumun ucuna bir tane mi. daha bide sazumandan gelen hortum var o ne olacak spariş veriyim dedim kaç mm onu bilmiyorum 52 mm diye aklımda. sisleri sen nereye taktın ben koruma demirinin uzerine düşünüyorm ama. verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim bütün soru soranlar adına allah razı olsun.......
saol hocam scoterdan sonra mct araba gıbı geldı zaten.motorun tek sorunu tıtremesı bıde cok yakması .sanırım 150den assaa yakmıyor?
saol hocam scoterdan sonra mct araba gıbı geldı zaten.motorun tek sorunu tıtremesı bıde cok yakması .sanırım 150den assaa yakmıyor?