selam,rüzgar sörfünü nerede yapıyorsunuz?
5 senedir büyükçekmece Mimarsinan Windsurf Kulübündeyim.
7'den 77'ye her yaştan üyemiz var. İmkanlar çok güzel. Sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz.
Büyükçekmece bana da uzak sayılmaz,inşallah zaman bulur da ben de aranıza katılırım.
Bekleriz savaş abi, istanbulda sörf için en ideal koy mimarsinan koyu. Ders de alabilirsin, ekipman da kiralayabilirsin. Her türlü imkan mevcut.
benım herturlu aksıyona merakım var dalmak,yüzmek, paraşüt,sörf,paten , motocrossbazılarını yapıyorumda
ama sörf hiç yapmadım .ekipman kiralama dersler vs fiyatları nasıl? uygunsa yazın izinli günlerimde gelırım
![]()
Kiralık saatlik 30 TL gibiydi geçen yaz.
Ara sıra çağla kubat da geliyo. Atmosfer hakkında fikir sahibi olabilmeniz için birkaç fotoğraf sitede mevcut :
http://mswindsurf.com/category/fotograflar/
peki eğitim süre ve ücret hakkında bilgi evrebilir misin?
10 saatlik eğitim 300 TL gibiydi geçen yaz.
teşekkürler. bir sıkıntı olmaz ise yaza katılabilirim.
Merhaba arkadaşlar. Yaz geliyor. Aranızda benim gibi rüzgar sörfü yapanlar varsa tanışmak isterim.
Yapmak isteyenlere de her konuda yardımcı olabilirim. En az motosiklet kadar heyecanlı bir spor. :cat:
Ben de sana komşuyum, bitişiğinizdeki yelken kulübündeyim. beni sunfish veya 420 ile yelken yaparken görmüşsündür belki. Forumda da paylaşmıştım , sonbaharda bir optimist inşa ettim sıfırdam. Mayıs ortasında 8 metrelik yelkenli inşaatına başlıyorum bizim sundurmanın altında, bugün kerestelerin siparişi verildi. Bekleriz![]()
Ben de sana komşuyum, bitişiğinizdeki yelken kulübündeyim. beni sunfish veya 420 ile yelken yaparken görmüşsündür belki. Forumda da paylaşmıştım , sonbaharda bir optimist inşa ettim sıfırdam. Mayıs ortasında 8 metrelik yelkenli inşaatına başlıyorum bizim sundurmanın altında, bugün kerestelerin siparişi verildi. Bekleriz![]()
Kesin görmüşümdür. Benim ev beykentte sen nerdesin?
Birisi yelkenmi dedi!!!Sanırım yüz yüze tanışma zamanı geldi geçti bile geçen hafta dürüme gidemedim umarım yakında görüşme şansımız olur,bu arada miço lazımmı.. şaka bi yana yapıma katkım olursa sevinirim hernekadar uzak ta olsa mesafeler kapatılabilir.
[/COLOR]
geçen sonbaharda oğlum için yaptığım optimistin linki bu http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/83493-ahsap-optimist-yelkenli-yapimi.html bir incele istersen.