Silverwing 400 aldım!

Maxiscooter arayışıma sonunda gri bir fjs400 ile nokta koymuş bulunuyorum.

Çok zevkli bir makine, 200 km oldu gerçekten çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

2008 8700'de bir makine aldım. 1 kez yatmasından dolayı rötuşla halledilebilecek ufak tefek çizikler var. Bunları nerede kime yaptırabilirim? Beylikdüzü tarafında tanıdık usta var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vaybe sonunda aldın demek.Geçenlerde başlık açmıştın hangisini alayım diye ve sonunda sw400'e karar vermiştin.Kararlılığını ve sabrını takdir ettim doğrusu.Alınabilecek en mantıklı maxiscooterlardan birini almışsın.Güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.Sorması ayıp kaça aldın?

Vaybe sonunda aldın demek.Geçenlerde başlık açmıştın hangisini alayım diye ve sonunda sw400'e karar vermiştin.Kararlılığını ve sabrını takdir ettim doğrusu.Alınabilecek en mantıklı maxiscooterlardan birini almışsın.Güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.Sorması ayıp kaça aldın?

Teşekkürler dostum. Açtığım o konuda da motoru aldığımı belirtip hepinize teşekkür ettim. Buradan da tekrar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Doktordan 11.700'e aldım. :)

hayırlı olsun, güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Silverwing topiğine bekleriz...

Maxiscooter arayışıma sonunda gri bir fjs400 ile nokta koymuş bulunuyorum.

Çok zevkli bir makine, 200 km oldu gerçekten çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

2008 8700'de bir makine aldım. 1 kez yatmasından dolayı rötuşla halledilebilecek ufak tefek çizikler var. Bunları nerede kime yaptırabilirim? Beylikdüzü tarafında tanıdık usta var mı?

Eski bir Silverwing 600 kullanıcısı olarak Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...:cat: Bence çizikler nazar boncuğu olsun...:)Çok çok keyifli bir motor...:)

Eski bir Silverwing 600 kullanıcısı olarak Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...:cat: Bence çizikler nazar boncuğu olsun...:)Çok çok keyifli bir motor...:)

Çok teşekkürler, ben bi daha değiştirmem sanırım, o kadar hoşuma gitti :)

Hem şehir içi hem şehir dışı çok rahat bir makine, gücü de yeterli, sorunsuz. 210 lt. de bagajım var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------

hayırlı olsun, güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Silverwing topiğine bekleriz...

Topikteyim dostum, teşekkürler. :) Özelden msn gönderirsen tanışmak isterim. Hoşça kal.

Silverwing ile ilgili merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplarım...:)

Hayırlı olsun overrider. VFR'den sonra bu baya hafif kalmıştır.:p

Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

hayırlı olsun bi kaç resim ekleseydin bakardık :)
tekerin düz bassın:rendeer:

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kaza bela göstermesin. Resimleri bekliyoruz :)

benimde şükür motorum gelmiş (cbf 150 ) , ben de alıyımda kısmetse yazın turlara çıkarız:cat:

Çok teşekkürler dostlarım, allah hiç birimize kaza bela vermesin inşallah, herkes gönlünden geçen motora kavuşur hayırlısıyla :rendeer:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazası belasız kullanman dileği ile. burgman kullandımda silver hiç kullanmadım doğrusu 2sinide kullandıysan artılarını eksilerini belirtebilirmisin ?

sonrasında çizikler çok belirgin değil ise bırak kalsınlar bir süre nazarlık niyetine. insanların gözü alıştıktan sonra yaparsın benim 600f'tede var bir takım şeyler çok belli etmiyor kendisini ama bilerek yaptırmıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar