Msn de karşıdan ses gelmiyor.

Arkadaşlar biliyorum çok konu açıyorum diye bana biraz sinirlisiniz ama , Gerçekten 1 gündür internette araştırdım bulamadım . Bi yardımcı olsanız .

Önceden böyle bi problem yoktu. Pc ye kulaklık aldım taktım hiç birşeyde problem yo msn de arakdaşımla konuşma yaparken benim sesim ona gidiyor onun sesi bana gelmiyor. Fakat herhangi bi müzik dinlediğimde rahatlıkla dinleyebiliyorum .
Kulaklığı çıkarıp tekrar denedim . Fakat kulaklığı çıkarınca da aynı problemle karşı karşıyayım . Bi yardımcı olsanız çok sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlaşıldığı üzere sorun kulaklıktan kaynaklanmıyo.Hatta senden kaynaklanmıyo.Sorun karşı tarafın mikrofonunda.Arkadaşına msn menüsündeki ayarlar kısmından ses ve görüntü kurulumuna girmesini söyle.Orda mikrofone kısmında deneme yapsın.Sesi en yükseğe alsın.

Anlaşıldığı üzere sorun kulaklıktan kaynaklanmıyo.Hatta senden kaynaklanmıyo.Sorun karşı tarafın mikrofonunda.Arkadaşına msn menüsündeki ayarlar kısmından ses ve görüntü kurulumuna girmesini söyle.Orda mikrofone kısmında deneme yapsın.Sesi en yükseğe alsın.

Yok hayır sorun bende. Konuştugum herkezle böyle oluyor. Sorunu çözemedim. Deli olmak üzereyim neredeyse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MSN'de bi ara böyle bir problem vardı.Bir tanıdığım bu konuda yardım istemişti.Önceleri ses gelirken belli bir süre sonra ses gelmemeye başlıyodu.Sanırım msn'nin güncel versiyonunu yükleyince sorun çözülüyodu.

Çok teşekkürler. Deneyeceğim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

MSN'de bi ara böyle bir problem vardı.Bir tanıdığım bu konuda yardım istemişti.Önceleri ses gelirken belli bir süre sonra ses gelmemeye başlıyodu.Sanırım msn'nin güncel versiyonunu yükleyince sorun çözülüyodu.

Denedim fakat işe yaramadı kafayi yemek üzereyim ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar