BMW F650 Far

Arkadaşlar 98 model F650 ST. Farın verdiği ışıktan memnun değilim. Önden bakınca parlak gerçekten ama, geceleyin özellikle şehir içinde sokak aydınlatmaları varsa, farımın ışığını neredeyse göremiyorum. Biraz ayarsız onun da farkındayım, fazla yukarı gösteriyor. Ancak yine de pek değişiklik olmayacak ayar yapınca. Far ayarı yaparkene far ampüllerini de değiştireyim diyorum.

Motorun her şeyinden anlarım elektrik aksam hariç. O yüzden marka model teknik bilgi (farlar konusunda) öneri ve bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.

Ha bir de Beyaz halogen farlar mı takayım sizce? yoksa sarı standart fardan devam mı? (far derken ampul tabi)

Saygılar

şu osram night breaker çok övülüyor bir incele istersen,iyi netice verirse bana da H1 ve H3 lazım bir takım alıp bölüşelim:mrgreen:

Oncelikle farinin icinde reflektor kismini kontrol et derim. Siyahlasma yada dokulme varmi?

Daha sonra farin icini guzelce yika ve bir adet Osram Nightbraker ampul al ve bir hafta boyunca test et.

Sorunu cozmek icin ucuzdan pahaliya giden yontem izlemeni tavsiye ederim. Lakin Xenon ucuz bir cozum degil hemde gereginden fazla parlaklik veriyor.Bu seni mutlu edebilir ama karsidan gelen surucuyu hic mutlu etmez. Tuv Turkte sorun yasama riskinde cabasi.

Ampul ile sorun cozulmez ise mercekli ve motoruna uygun bir xenon alabilirsin. Yinede motorunun ve akunun sagligi icin orjinal cozumlerden cikmamanda fayda var.

Oncelikle farinin icinde reflektor kismini kontrol et derim. Siyahlasma yada dokulme varmi?

Daha sonra farin icini guzelce yika ve bir adet Osram Nightbraker ampul al ve bir hafta boyunca test et.

Sorunu cozmek icin ucuzdan pahaliya giden yontem izlemeni tavsiye ederim. Lakin Xenon ucuz bir cozum degil hemde gereginden fazla parlaklik veriyor.Bu seni mutlu edebilir ama karsidan gelen surucuyu hic mutlu etmez. Tuv Turkte sorun yasama riskinde cabasi.

Ampul ile sorun cozulmez ise mercekli ve motoruna uygun bir xenon alabilirsin. Yinede motorunun ve akunun sagligi icin orjinal cozumlerden cikmamanda fayda var.

Hocam sagolasın bilgi için,
Reflektör kısmında yapısal bir sorun varsa ( dökülme veya renk değişimi )
Bu konuda ne yapılabilir? değişmesi gerekirse ucuz mudur? nedir ne değildir? nerden bulunur?

Akü ve şarj sisteminiz zenon montajı için uygun gibi.Ama mercek montajına far tasınız müsaitse uygulamanızı tavsiye ederim.Merceksiz zenon bana bir aydınlatma sistemi değilde daha çok para vereyimde bana ana avrat söv denilen bi sistem gibi geliyor.Başkalarını rahatsız etmeye hakkımız yok değilmi.

ikisininde içini açıp bi bakmak lazım. belki uyabilir. ama sökmek takmak dert olabilir ısıtarak sökülüyor sanırım. bide iyi bir şekilde tekrar birleştirmek lazım ki su almasın içine buda vakit ve para ile dogru orantılı.
ben olsam hiç uğraşmam üzerindeki farı söker direk digerini takardım durum aynıysa yine orjinalini kullanırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar