hocam söylemeyeyim dedim ama hadi söyleyeyim.hani şu domalırcasına binilen (ss olarak geçer halk arasında) , hızı; damarlarında akan kan gibi hızlı olan, hoyratlığını hissettiğin bir makineyi kastettim.ben qm 250 kullanıyorum (çakma chopper,çin malı yani) yokuşları çıkarken hızı 60-70 e indiğinde inip ittirmek istiyorsun.ata eşeğe binmeye benzemez yani motora binmek :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

niye hocam ya cruiser ların yaşı olmaz bence; ilk defa sizden duyuyorum:mrgreen:
ama birazda antigençlerin bindiği doğru:mrgreen:
dediğim gibi, altındaki alet zihninde geçenleri yansıtabilmeli biraz.mesela benim motor en fazla 100 yapıyor.sollama sırasında büyük sıkıntı yaratıyor buda.kanın deli akıyor, zihnin hızlı işliyor, 3 hamle sonrasını kestirebiliyorsun ama motorun hamle yapmana fırsat vermiyor...tam da bu anlatmak istediğim :bounce:
iki büklüm motosiklet mi kullanılır...ata biner gibi bineceksin motora..yaslanacaksın arkana düşeceksin yollara şöööyle dağı taşı ağacı kuşu gökyüzünü göre göre süzüleceksin..
yaşın ilerleyip de beyin yorulunca zaten umursamaz ve sakin hareket etmeye başlıyorsun.tabi içindeki motor sevgisi geçmiyor ama kullanacağın motor değişiyor.daha sakin, agresif atakları olmayan, yaşının ağırlığını hissettirecek makine arıyorsun.o da turing ya da chopper oluyor genelde.umarım kelamımı anlamışsınızdır :wiinkk: