haylaz ım gayet çekici oldu.....

mondialcilerle takıla takıla mondialemi özendin:queen::queen:

yakışmış ama touring tarzı olmuş:D:D

Nfs

Makine 10 numara olmuş imkanın varsa arka hard bag ide aynı renk yap..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
on numara ya. Helal. :cat:

Ellerine sağlık, bence yanları gri yap sakın arka çantanın gri kapağını boyayayım deme eskisini arar olursun onun yerine yanları gri yaparsın metal görünümde olan o parçayı mat siyah bir parça ile değiştirebilirsin muhtemelen boya tutmayacak birşeydir o yüzden boyamanı önermek istemedim :)

VIA

Ne gerek vardıki :cherry: ybr zaten en yakışıklı 125cc bir çok 250cc yide döver :)

süper olmuş.. cadillac gibi olmuş arka taraf.. yanlız .. tek kusur renkler.. topcase gri yan çantalar mat siyah motor kırmızı....

baba tavsiye veriim gidip motorun tenk koduna boya yaptır ve motorun çantalaırnı kendi rengine boya .. mükemmel olur

genede eline saglık çok yakışmış

İlk fotoğraftan sonra olmaz diye bir önyargı oluşmuştu ama sonucu görünce şaşırmadım desem yalan olur ...

Çok orjinal olmuş , yakışması bir yana böyle el emeği söz konusu olunca gerisi zaten yalan olur , saygı duymaktan başka bişey yapılmaz...

Eline sağlık..

teşekkür ederim.... takmadan göremezdim yakıştığını.. ama yakışacağına dair içimde his vardı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 ----------

mondialcilerle takıla takıla mondialemi özendin:queen::queen:

yakışmış ama touring tarzı olmuş:D:D

üzüm üzeme baka baka emre.....:p:p:):queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------

Ramazan arka koltuga nasil oturacak artcin:)

oturmayacak..... 2 kişi binmesin diye yaptım....:p:p:p:p:):):queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

Ne gerek vardıki :cherry: ybr zaten en yakışıklı 125cc bir çok 250cc yide döver :)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

evet zaten yakışıklı.... ama şimdi dahada yakışıklı....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

süper olmuş.. cadillac gibi olmuş arka taraf.. yanlız .. tek kusur renkler.. topcase gri yan çantalar mat siyah motor kırmızı....

baba tavsiye veriim gidip motorun tenk koduna boya yaptır ve motorun çantalaırnı kendi rengine boya .. mükemmel olur

genede eline saglık çok yakışmış

abi inan o mantıkla gittim.. boyacım zaten istediğim renkteki boyayıda yapıyor.... şimdilik bu renk..ilerde komple kırmızıya yani motorun rengine dönüşe bilir....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------

Ellerine sağlık, bence yanları gri yap sakın arka çantanın gri kapağını boyayayım deme eskisini arar olursun onun yerine yanları gri yaparsın metal görünümde olan o parçayı mat siyah bir parça ile değiştirebilirsin muhtemelen boya tutmayacak birşeydir o yüzden boyamanı önermek istemedim :)

gri çantayı boyamayacağım... arkadaşımdan siyah kappa alldım... onu montajlıyacağım....

Adana İl Temsilcisi
bence de kusursuz olmuş,çok da yakışmış.eline emeğine sağlık ramazan kardeş.:cat:

Gayet güzel :d kaporta boya işine el atmalısın :) ellerine sağlık harika görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar