Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tekteker rambo abi trafikde mavi parkla dolassam sikinti yaratmaz dimi :) Birde bu muhendislerin agzını burnunu kırıcam su ybr bıraz daha kalıplı olsa rakıbı kalmazdı:)

yok bişey olmaz.. ne olcak......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

ybr motorunu 150cc yapcn cbf150 koycan 4000tl anahtar teslim dicen bak bakalım honda yada yamaha alan olurmu herkez karma modele gider :D

mondial in mühendisleri içkiliyken motor üretiyorlar.. jant yamukluğu alamayan motora krank balasörü koyamayan mühendise mühendis demem ben.... o ne öyle stil ağaç kesme motoru gibi... ybr motoru olsa tamam motorda sorun yokta kaportasıda baya dandik... plastik biraz daha yumuşak olmalı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mesela şu iki motor gayet hoş...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-satilik-ybr-47075956/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-mavi-8-000-km-yamaha-ybr-125-47077728/detay

fakat kafama takılan iki olay var bir 2005 model motor 10 binde 2010 modeli 8 binde acaba motorun km oynanıp oynanmadığını çözebilirmiyiz abi? birde ramço abi 2.el ybr buldunmu sana göstericem sen onayı verdiğin zaman alıcam..

ikinci sorum ise mesela ben gittim 06 plaka 59 41 16 plakalı beğendiğimiz motor. bunu gidip 34 yapabilirmiyiz nasıl bir işlem oluyor fiyatı nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-satilik-ybr-47075956/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-mavi-8-000-km-yamaha-ybr-125-47077728/detay

fakat kafama takılan iki olay var bir 2005 model motor 10 binde 2010 modeli 8 binde acaba motorun km oynanıp oynanmadığını çözebilirmiyiz abi? birde ramço abi 2.el ybr buldunmu sana göstericem sen onayı verdiğin zaman alıcam..

ikinci sorum ise mesela ben gittim 06 plaka 59 41 16 plakalı beğendiğimiz motor. bunu gidip 34 yapabilirmiyiz nasıl bir işlem oluyor fiyatı nedir?

adamım 06 plaka veya herhangi bir plakanın 34 olması basit..istersen aynı plakadada kullana bilirsin... sen motoru alamayı kafana koy gerisini hallederiz... motorda buluruz..senin bulduğun motorada bakarız...

Şimdiki haliyle kitler var 150 cc o zaman cbf toz yutar ancak :)

Allaha şükür abi sen nasılsın ?

iyiym okan kardeş bende rialliden hava filtresi helejon beyaz yani mavi far karburatör tamir takımı flan sipariş vermiştim onları bekliyorum gelmiş alanyaya ancak daha elime geçmedi :D

ilk ilandaki ybr nin kilometresi orjinal değil.. aslında ybr ye kilometrede önemli değil... yeterki bakımlı olsun....

ikinci ilandaki esd ye bakmak lazım... çünkü sperlik camı yok.. kırılmadıkça kolay kolay çıkmaz o...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 ----------

iyiym okan kardeş bende rialliden hava filtresi helejon beyaz yani mavi far karburatör tamir takımı flan sipariş vermiştim onları bekliyorum gelmiş alanyaya ancak daha elime geçmedi :D

bende sipariş vercem bu gün yarin.... sedat a sinya lazım... apaçi gibi geziyor... hediye edeyim gözü insanlık görsün...

Esd olanın nasıl kullanıldığı tahmin edebiliyorum orjinalliği bozulmuş Tuzlada olan satılık Esd motor benim en az 20 kere arandım ve pazarlık şansı pek vermedim ama forumdan olana bir şeyler yaparım Ramço bilir benim motoru:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Esd olanın nasıl kullanıldığı tahmin edebiliyorum orjinalliği bozulmuş Tuzlada olan satılık Esd motor benim en az 20 kere arandım ve pazarlık şansı pek vermedim ama forumdan olana bir şeyler yaparım Ramço bilir benim motoru:)

bende gördüm reis senin motoru geçen gözdağında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen ne hayırlı işler yapıyon öyle ramazan abi xD

benim motor debriyaj balatasını bitirdi sanırım yarın götüp yaptırıcam Ramço ustadın dediğine göre 30-50 lira civarı tutucakmış şansa bak :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim motor debriyaj balatasını bitirdi sanırım yarın götüp yaptırıcam Ramço ustadın dediğine göre 30-50 lira civarı tutucakmış şansa bak :p

2011 ybr de nasıl biter debriyaj balatası ya:silent:

9000 deyim ben o kadar 2 kişi bayırlarda yarım debrıyaj yapdım daha bıtmedı nasıl bıtırdın :)

ağa ustalar 70 80 den aşşağı istemez.... bide debraj tası ne alemde oda önemli.. ben yapsaydım 30 50 arası tutardı.. yada yapan bir arkadaşın olsaydı...

2011 ybr de nasıl biter debriyaj balatası ya:silent:

Biraz fazla lastik yaktık :p Sanırım ondan :p

ramço ustat valla en ucuz neresi yaparsa oraya yaptırıcam yada kendim parçaları alıcam tanıdık bi ustaya taktırıcam halledicem bi şekil genel bakıma falanda sokucam yarın hayırlısı zaten şarttı bakım :)

Benim arka lastik kabak zaten yakıyorum paso..Bitmesini bekliyorum viraj lastiği alıcam fazla zorladım ondan bitti sanırım balata ( deponun üstüne oturup yarım debriyaj 0 falan çiziyorum )

Son düzenleme:
9000 deyim ben o kadar 2 kişi bayırlarda yarım debrıyaj yapdım daha bıtmedı nasıl bıtırdın :)

tek teker ve lastik yakma şekillerinin ceremesidir bu.... bende zamanında çok yaptım.. benim balatam bitse umrumda olmaz.. riaalliden titan balatası takıyorum 10 numara oluyor..orjinalden daha güzel...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

Biraz fazla lastik yaktık :p Sanırım ondan :p

:p:p:p:p:p:p

ben sakurayı yakarak bitirdim... hatta her fırsatta motorla sıfır çiziyorum... dayanamıyorum.....:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar