Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ramazan abi beyin bulabilirmiyiz çıkma falan ?

ağa buluruzda fiyat aralığını bilmiyorum bi bakınayım...

bu arada bu resimdeki motor benim değil sedatın motor... fatih dediği gibi yani...ben bakarım motoruma sedat ta öyle.. ama elektirik tessisatı elden geçmeli...

okan denemeye değermi deymez mi bunu sen düşünüp karar vereceksin... bozuk beyne o parayı vermeyesin...

Abi şimdi takdım far yanmadı soketten gene kısa devre yapdım şimdide kontağı açınca direk yanıyor :)

Abi şimdi takdım far yanmadı soketten gene kısa devre yapdım şimdide kontağı açınca direk yanıyor :)[/QUO geçici bir çözüm daha var ama yeni hat çekmen lazım.. aküden yeni bir far tessisatı cek. yada sıfır beyin al..orjinal yada 150 bayıl çıkma al... yada lokmanın yanına git...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YiBiaR cılar xD günaydın napıyorsunuz bakalım. fakat ben henüz bi ybr ci olamadım. önceden ısınmaya çalışıyorum topiğe :)

geçici bir çözüm daha var ama yeni hat çekmen lazım.. aküden yeni bir far tessisatı cek. yada sıfır beyin al..orjinal yada 150 bayıl çıkma al... yada lokmanın yanına git...

Karar verdim röleyi çıkartıp 2 ucdan kablo cekıp anahtar yapıcam normalde hep parklar yanacak sonradan anahtardan farlar yanacak..Hem xenon takınca sıkıntı yaratmaz.

Uploaded with ImageShack.us

120 70 18 lastik taktık.... üzerinden 909018 çıkardık... tubleks lastik... olurmu dedik taktık oldu...

:):):):):):):):):):):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------

YiBiaR cılar xD günaydın napıyorsunuz bakalım. fakat ben henüz bi ybr ci olamadım. önceden ısınmaya çalışıyorum topiğe :)

ağa hoşgeldin............. sana bi ybr alcaz kaçarı yok...

Tekteker rambo abi trafikde mavi parkla dolassam sikinti yaratmaz dimi :) Birde bu muhendislerin agzını burnunu kırıcam su ybr bıraz daha kalıplı olsa rakıbı kalmazdı:)

ybr motorunu 150cc yapcn cbf150 koycan 4000tl anahtar teslim dicen bak bakalım honda yada yamaha alan olurmu herkez karma modele gider :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar