çorluda isteyen varsa yönlendireyim
istanbulda istoç honda anes motor..
Anes mi ? sakın.
çorluda isteyen varsa yönlendireyim
istanbulda istoç honda anes motor..
Bahsettiğin ufak ayarlamaları (zincir, debriyaj vs.) her motorcu yapabilmeli.
Güngören'de bir ustam var. Suzuki yetkili servisinde çalışıyordu şimdi kendi yerini açtı. Özellikle Suzuki konusunda uzman ve az kazıklar![]()
allahtan istanbul da değilim sakaryada eline işine güvendiğim dört tane usta var hepside ayrı dükkanlarda ikisi kardeş ben ufak olana gidiyorum öyle zincir ayarına para falan almaz bende giderken bi şişe kola bir paket te kekle gidiyorum hem muhabbet hem iş yani bana dese ki motor lazım 15 gün veririm hem güvenilir hemde adam gibi usta 10 yıllık dostluğumuz var başka birisine elletmem motoru yapamadığım şey olursa ararım gelir alır nerde yolda kalsam gelir çekici ücreti de yok allah yam yam ların eline düşürmesin bi kere teker patladı eve yakın bir yere götürdüm yama yaptı 15 tl aldı bir daha bu dükkana gellirsem adam değilim dedim verdim parayı çıktım iç lastik değişimle beraber 13 tl alıyor benim arkadaş usta mı seviyorum:queen:
dostum ismini verde bizde bilelim ustanın uğrarız bi işimiz olur orada yaparız belki ...
alp neden garajımıza davet etmedinki arkadaşı ustalardan muzdarıp bir motorcu olarak bir grub kurduk ve bir yer kiraladık ısteyen arkadaşlara bakım ve tamır konusunda yardımcı olup isterlersede ögretiyoruz gelirsen tanışır yardımcı olurum
adım kaya tel 0532 2124353 yermiz iç erenköy desanayi sitesinin yakınında bostancı köprüsüne çok yakın bekleriz
merhabalar;
DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT!
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE EMİN OLMADIĞINIZ USTALARI ÖVÜP DURMAKTAN VAZGEÇİN!!! YOK EFENDİM RECEP USTA ŞÖLE YOK EFENDİM
RECEP USTA BÖLE DEYİPTE İNSANLARI YANILGIYA DÜŞÜRMEYİN.. RECEP USTA İSTANBULDA İŞE YARAMAZ KAZIKÇI YALANCI DÜZENBAZ
YÜZE GÜLEN ARKADAN DÜDKLEYEN USTALAR ARASINDA İLK ÜÇE KESİN GİRER. NEDEN Mİ?? OKUYUN
SAYGILAR
Anadolu yakasından istersen BEKTAŞ MOTOR Kadir ve Serkan Ustalar.
İçerenköy.Karaman Çiftlik yolu,Şehit İsmail Öz Sokak No:8 Ataşehir/İst.
Tlf:216 5757088
Ataşehir İlçe oldu ve İçerenköy buraya bağlandı.Dükkanın yeri Fatih Sultan Mehmet Hastanesinin arkası.
Tarif isteyenler benide arayabilirler 532 6125022.
garajlar yolunda ektaş un fabrikası yanında show motor adı cemil selamımı söyle (KILÇIK dersen bilir) her türlü yardımcı olur güvenebileceğin bir usta dır fiyat ta da atlama olmaz elinin hakkını alır zaten gidersen para göz olmadığını anlarsın
o sebebten dolayı birçok kişi benimle alışveriş yapmak istemez ne var ne yok sorarım araştırırım eğer yamuk bi iş çıkarsa vay haline yani yakarım adamın çırasını.....ulen motorcu ustan bile çözmüş seni kılçık heee dilime düştün şimdi seni kılçık seniiiii:cherry::queen: