ben tanıştım aga bence gerenk yok tanışılacak biri değil yani ben o hataya düştüm 1 km motor ittirdim, bence hiç lüzumu yok aga 
vergi indirimden once ve eski kasa alan arkadaslar cok fazla magdur oldu bence, hem fazla odeyip hemde bir onceki kasaya sahip oldular, bence hondanin bu konuda duyarli olmasi gerekirdi, sonucta onceki kasa icin vergi indirimsiz odeyen kullanici bir hondaya sahip olmak icin daha fazla emek harcamis ve bence en azindan bunlara bir guzellik yapmasi gerekirdi, ucretsiz bakim v.s. Burada yeni kasa CBR gelmeden cok once haberimiz oldu ve ustelik yeni kasa ile eski kasa arasinda 700TLlik fiyat farki konuldu, sonucta yeni kasada sirf dijital gosterge bile yeterli, merak ettigim su an elinde eski kasa 0 motor olan bayiler bunu ayni fiyatla mi satmaya devam edecekler?
BEYLER BENDE CBR-125-R ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİZİM BURLARDA HEP 95 OKTAN BENZİN SATIYORLAR 98 OKTAN BENZİN ALMAM İÇİN RAHAT 100 KM YOL GİTMEM GEREKİO ACABA NE YAPMALIYIM 95 OKTANIN MOTORA ZARARI OLURMU OLSADA NE ZARARI OLUR LÜTFEN CEVEP YAZIN DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLERİM!!!:silent::silent::silent:
Böyle soruyuda ilk defa duyuyorum heee
Önerilen 95dir zaten takma kafana :cat:
hadi izmirli arkadaşlar nerdesiniz :mrgreen: toplanalımda bi millet cbr görsün :queen: kuşadasınada gideriz :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------
bide dün motorumun arka dişlisini küçülttüm 42den 38e çevirdim ve sonuç güzel. 2. vites 80 3. vites 105 4. vites 130 5. vites 145 yapıyor. otobanda eğimli yolda bugün 155i gördüm tam:cat: ama düz yolda 130 135 geçmiyor o ayrı. :cherry:
gökhan naaabıyoon
hadi izmirli arkadaşlar nerdesiniz :mrgreen: toplanalımda bi millet cbr görsün :queen: kuşadasınada gideriz :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------
bide dün motorumun arka dişlisini küçülttüm 42den 38e çevirdim ve sonuç güzel. 2. vites 80 3. vites 105 4. vites 130 5. vites 145 yapıyor. otobanda eğimli yolda bugün 155i gördüm tam:cat: ama düz yolda 130 135 geçmiyor o ayrı. :cherry: