Herkese benden selam olsun..

Merhaba Mt üyeleri.
Benim motora epeydir ilgim vardı ama çevrem tarafından bastırıldı diyebilirim.Geçenlerde yolum bu siteye düştü ve iyi ki de düşmüş diyorum.Çünkü motora ilgimi ve isteğimi daha fazla bastıramayacağımı anlamamı sağladı.Ben de ehliyet almaya karar verdim.Yaza da çalışıp -artık kim ne derse desin- motoruma bir adım daha yaklaşmak istiyorum.Ve ben de ehliyetimi,motorumu aldıktan ve acemiliğimi atlattıktan sonra etkinliklerde aranızda olmak isterim.Umarım en yakın zamanda aranızda olabilirim.Herkes kendine çok iyi baksın sağlıcakla kalın,sağlıcakla sürün:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldiniz
Temmuzdaki ehliyet sınavlarına girin derim
zira biz avrupaya girmeden avrupa bize girmeye devam ediyor
2 yıllık kursalr gece sürüşleri ve sınavlar falan kapıda

hoşgeldin ra.pi.do
yakın zamanda a2 ve motora kavuşman dileğiyle...

hocam hoşgeldin.isminin rapido oluşunun herhangi bir sebebi var mı?öğrenci misin?

Teşekkürler hoşbuldum.
Biliyorum ama ancak ağustostakine girebilirim.Aslında uygulamayı beklemek daha bile iyi olabilir.Motor kullanmayı bilmiyorum ve gittiğim 3 ehliyet kursu da bana motor sürmeyi bilip bilmediğimi sordular:silent: Bilmeyeni kayıt yapmıyorlar.Çünkü kendileri motor sürmeyi öğretmiyorlarmış.Gerekçeleri ise İstanbulda motor sürmeyi öğretecek uygun bir alan olmamasıymış.Birisinin dediği aynen şu: ''Zaten direksiyon sınavını da scooterla yapıyorlar geçersin''. Böyle bir mantık olmamalı.İşte kastettiğim kurslar da belki bu uygulamayla kendilerine çeki düzen bizlere de daha iyi eğitim verirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbulda neredesin?

Teşekkürler ersin54 hoşbuldum.
Umarım -yakın bir zamanda- kavuşurum::crying::

Saol anil89tas sensin benim hocam hoşbuldumm:)
Evet öğrenciyim.üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Mimari çizimler hoşuma gidiyor onlar için de rapido gerek bu sebepten:)

Okmeydanındayım zıppırman

ben de mimarlık okuyorum :pr: illet bir kalemdir, yazıyı görünce tüyleri tiken tiken oldu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yakınlarında tay sürücü kursu varmı bilmiyorum varsa konuş onlar eğitim veriyorlar

ben de mimarlık okuyorum :pr: illet bir kalemdir, yazıyı görünce tüyleri tiken tiken oldu :)

Ay Allahım ::koop::Yapma anil89tas kafanı duvarlara vuracak kadar kötü mü mimarlık okumak? Hem biliyorsun senin yerinde olmak isteyen birçok kişi var başta been::haapppy:

yakınlarında tay sürücü kursu varmı bilmiyorum varsa konuş onlar eğitim veriyorlar
Saolun.Baktım ama malesef yakında yokmuş:/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar