Kibris'dan merhabalar

Merhaba herkese
Ismim Funda
Motocross suruyorum.
Herkese iyi aksamlar.

merhaba herkese ben yeni üye oldum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

2011 cbf 150 aldım 20 gündür teslim edilmedi
parasını peşin ödedim 10 nisanda gelecekmiş motorlar artık nezaman teslim ederler bilinmez

hoşgeldiniz...

ben İstanbulda olsamda benim yarım Kıbrıslıdır....

adanmışım ben oraya..(doğmadan önce...)

güzelyurtta foto-göksele sorun beni..

çok özledim oraları..ama fırsat bulupta gelemiyorum...

hoşgeldiniz...

ben İstanbulda olsamda benim yarım Kıbrıslıdır....

adanmışım ben oraya..(doğmadan önce...)

güzelyurtta foto-göksele sorun beni..

çok özledim oraları..ama fırsat bulupta gelemiyorum...

Hosbulduk
Kibrislisiniz deil? Istanbulda yasiyorsunuz uzun yillardir sanirsam.

kıbrıslı değilim.ama 1974 te çıkartma harekatında (doğmadan önce) annem tarafından oraya adanmışım..

ve yıllaar sonra askerliğim için oradaydım...

ve hergün sivil olarak güzelyurt girne arasında gezerek ( napan oraşta?? e napam? gezdirim gendimi...diyerek:p) görevimi tamamladım..

ancak tezkeremi alırken biryanımı orada bıraktım..gelince yabancılık çekmemek için....

sevgili Göksel abiyi tanırsanız (foto - göksel) benden selam söylerseniz sevinirim..adım yazıldığı gibidir...

ama geleceğim inşallah...geldiğimde de orada zaten var olan tanıdıklarıma bu forumdan olanlarda eklendiği için görüşmem gereken kişi sayısı artacak...:cat:

mtcrss,hoşgeldin kıbrısın tam karşısında
anamur'dayım.
kıbrısın silüetini,ışıklarını hep görüyorum ama
kendini hiç görmedim.
motorla gidip gezmek istiyorum bir ara...
gezilecek yerlerle ilgili tavsiyelerinizi alabilirim.

54RENA54 Geyve'li ben. Sakarya'dan sevgilerle başlığında cevabım var...

s.a. sevgili arkadaşım bu ara cay içmeye damlarız sınıf arkadaşım (ömer osman yıldırım ) yıldırım hediyelik eşya yeni dakkan açtı hafada iki kez ona geliriz çay içmeye geldiğimde senide arayacağım numaranı aldım kayıt ettim bi kaç güne görüşeceğiz inşallah geyvede okudum ben 4 sene kadar kaldım orada çevrem iyidir orda onun için sıksık görüşeceğiz hürmetler...bu arada sağlık ocağının yanı demişsin ne işle meşgulsun ?

s.a. sevgili arkadaşım bu ara cay içmeye damlarız sınıf arkadaşım (ömer osman yıldırım ) yıldırım hediyelik eşya yeni dakkan açtı hafada iki kez ona geliriz çay içmeye geldiğimde senide arayacağım numaranı aldım kayıt ettim bi kaç güne görüşeceğiz inşallah geyvede okudum ben 4 sene kadar kaldım orada çevrem iyidir orda onun için sıksık görüşeceğiz hürmetler...bu arada sağlık ocağının yanı demişsin ne işle meşgulsun ?

Memnıniyetle karşılarım. bizimkiler buranın yerlisi. ben 4 yıldır istanbulda öğrenciydim. 2 ay önce bırakıp geldim. şimdi AÖF öğrencisiyim ve işsizim motorumu da büyütemiyorum:( :):)
canlı görüşmek üzere...

Kocaeli İl Temsilcisi
gerçek motosikletçiler forumuna hoş geldiniz funda kardeş ,burada güzel vakit geçireceğinizden,ve aradığınız sorunun cevabını bulacağınızdan şüpheniz olmasın ,hem motosiklet aşığı,hem motocross hepsinin toplamı bir bayan olarak yollarda alışık olmadığım bir durum tebrikler ,kazasız,sürüşler... sevgiyle kalın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

ooooo alicim bende demleyeyim çayı o zaman :cherry:

hosgeldiniz kibris`in neresinden ? :) bende magosaliyim o acidan sordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar