Online motosiklet aksesuar alım satım siteleri

Arkadaşlar herkes motosikleti için alışveriş yaptığı güvenilir siteleri yazarsa diğer aksesuar alıcak arkadaşlarada yardımcı olabiliriz sanırım :cat:

ben

www.ebay.com

www.motobakkal.com

www.anesmotor.com

www.motortürkiye.com

www.sahibinden.com

www.mototal.com.tr

bu siteler benim bildiğim sizde bildiklerinizi ve güvendiklerinizi paylaşırsanız herkese faydalı olmuş olur :wiinkk:

DN: ebay dan yapılan alışverişler 2 haftaya kargo teslim oluyor almadan once ilk kontrol edin doğru mu yollanmış diye bazen yanlış yollanabiliyor çok uğraşırsınız :cat:

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?

Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç :) bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım :wiinkk:

Dipnot olarak açıklamamı yaptım arkadaşım 2 haftaya geliyor genellikle bana daha geç hiç gelmedi ama 1 haftada geldiğide oldu hemen gelmedi ama hiç :) bazen yanlıs yollayabiliyolar kontrol et gelen kutuyu arkadaşım :wiinkk:

Çok sagol dostum ordn almm gerekn 1 ton parça var trden cok cok ucuz bu iyi oldu ha bıde aldıgın zmn snmı gıdıp alıosun urunu yoksa adrese teslım gelıyomu?

www.feyizoglu.com

sahibinden.com ve ebay ı o listeden çıkarmak lazım. Bu iki site satıcı değil aracı site. Arada fark var yanıltıcı olabilir

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bu ebay dan alınan urun kac gunde gelıyor kımısı gumrukte takılıyor dıyo kımısı 30 gunu buluyo dıyo hemen geldı dıyen var tahmını gelme suresı nekadar?

Tamamen satıcının seçtiği kargoya bağlı. Eğer ucuz bir kargoysa en iyi ihtimalle 7-10 gün en kötü ihtimalle 30 gün sürer. Ben hemen istiyorum dersen 3 günde bile geliyor. Ama 3-4 günde gelmesi için ciddi bir kargo parası vermen gerekiyor. Ben Amerika'dan verdiğim siparişi hızlı kargoyla istedim, sigara paketinden bile küçük bir paket için 40-50 TL gibi bir kargo parası vermiştim ama 3 gün sonra elimdeydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar