Scooter Racing yağı ?

arkadaşlar elimdeki todaya 10-40 yağ aldım castrol bayisinden ancak üzerinde racing motor resmi olan yağdan vardı scooter olandan yoktu bende 10-40 diye aldım koydum motora sonra başka bi yerde scooter olanı gördüm (emin değildim daha önce ) sonradan içime kurt düştü :) sizce sorun yaparmı yoksa ikiside aynımıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fark etmez takma kafana 10-40 mı yazıyor tamamdır :D

bencede bişi olmaz da bu konuyu açmışsın iyi olmuş çünkü dün motorumun kitapcığını okuyordum motor yagıma 10 40 yağ uğgunmuş ancak periyodık bakımda honda nın motoruma koydugu yag 15 50 repsol çıktı sentetik bile değilmiş 20 tl sadecede motor yagı parası ödüyordum bunun farkını ödücem bende daha iyisini almak istiyorum

yağ markasına demiş sana dgl :wiinkk:

evet aynen öyle sana değil,

Birinin üzerine sukutır resmi koyacak diğerine yarış motoru diğerine otobüs tabiki içindeki yağın işlentisi katkısı aynı değildir; sukutır için belki ivmelenmesi farklıdır ama sonuçta 10 40 yağ 10 40 tır sentetik, yarı sentetik mineralli diye seçenekleride var kılavuzunda ne koyun diyorsa onu koymak lazım.

-bak bu sukutır içinmiş bundan alalım!

Mesela sukutır için olanını görmüşsün içine kurt düşmüş, keşke almasaydım sukutır için olmayandan diye...gibi :)

-bizim benzin katkılı motoru korur!temizler!
-bizim benzinde bilmemne kaç yakıt tasarrufu sağlarsın!
-100 lt benzin alana 1 tane çay bardağı hediye!

servise sordum 10-40 olur fark etmez dedi...meraklanmanın anlamı yok artık o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar